Γουόριορς: Αποχώρησε με πρόβλημα ο Πόρτερ στο Game 3

Γουόριορς: Αποχώρησε με πρόβλημα ο Πόρτερ στο Game 3

Ο Ότο Πόρτερ αποχώρησε από την αναμέτρηση των Γουόριορς με τους Μάβερικς, αφού σε μια ανύποπτη στιγμή τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν με 109-100 στην έδρας των Ντάλας Μάβερικς και έκαναν το 3-0 σειρά και πλέον απέχουν μόλις μια νίκη από τους τελικούς του ΝΒΑ. Πάντως η νίκη αυτή είχε ένα τίμημα, καθώς οι πολεμιστές έχασαν τον Ότο Πόρτερ λόγω τραυματισμού και ακόμα δεν είναι σε θέση να γνωρίσουν τον ακριβή χρόνο επιστροφής του.

Ο έμπειρος φόργουορντ τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στην δεύτερη περίοδο έπειτα από λέι-απ που ευστόχησε, όταν πάτησε κάπως άτσαλα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να αισθανθεί ενόχληση στο αριστερό πόδι. Ο Πόρτερ προσπάθησε να συνεχίσει, ωστόσο λίγο αργότερα ζήτησε αλλαγή, με τους Γουόριορς να τον θέτουν επίσημα εκτός αγώνα στην τρίτη περίοδο.

Την φετινή περίοδο ο Πόρτερ έχει 8.2 πόντους, 5.7 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 37% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής. Πάντως αν μείνει για καιρό εκτός δράσης τότε θα είναι η τρίτη απώλεια για τους Γουόριορς στα φετινά playoffs, αφού εκτός λόγω τραυματισμού είναι και οι Γκάρι Πέιτον και Άντρε Ιγκουοντάλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ