Γιάννης Αντετοκούνμπο : Μάτζικ και Σακίλ τον «βλέπουν» MVP σύντομα!

Γιάννης Αντετοκούνμπο : Μάτζικ και Σακίλ τον «βλέπουν» MVP σύντομα!

Οι δύο θρύλοι κλήθηκαν να καταθέσουν τις εκτιμήσεις τους σχετικά με το ποιος παίκτης είναι ικανός να αναδειχθεί MVP το έτος 2023 και αμφότεροι συμπεριέλαβαν τον Greek Freak στις προβλέψεις τους!

Για μία ακόμη φορά το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο συζητείται από ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική τους τεράστια ιστορία στο ΝΒΑ. Μάτζικ Τζόνσον και Σακίλ Ο’ Νιλ κλήθηκαν να απαντήσουν στην ερώτηση «Ποιος θα είναι ο MVP στο ΝΒΑ το 2023;», με τους δύο θρύλους των Λέικερς και του παγκοσμίου μπάσκετ να περιλαμβάνουν και τον Γιάννη στις απαντήσεις τους!

«Ο Γιάννης ή ο Μπεν Σίμονς! Θα βάλω και τον Άντονι Ντέιβις στην κουβέντα, μόνο αν είναι υγιής μέχρι τότε», σχολίασε χαρακτηριστικά στο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι των ΗΠΑ, CBS, ο Μάτζικ!

Μάλιστα και ο Σακ συμφώνησε με τον Τζόνσον σχεδόν σε όλα λέγοντας: «Μπεν Σίμονς ή Γιάννης Αντετοκούνμπο! Υπολογίζω και τον Κέβιν Ντουράντ, γιατί πολύ απλά θα είναι πιο… παλιός, σαν το καλό κρασί!».

Να σημειώσουμε ότι το 2023 o Κούνμπο θα είναι 28-29, συνεπώς θα βρίσκεται σε εξαιρετική, μπασκετικά, ηλικία, συνεπώς αν είναι υγιής θα έχει πολλές πιθανότητες να δικαιώσει τους δύο θρύλους στις προβλέψεις τους.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο Μάτζικ έχει μιλήσει κι άλλες φορές με κολακευτικά λόγια για τον Ελληνα φόργουορντ, έχοντας μάλιστα πληρώσει ακόμη και πρόστιμο, παραβιάζοντας σχετικό κανονισμό του ΝΒΑ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ