ΣΟΚ στους Σέλτικς, χάνει τη σεζόν ο Ίρβινγκ!

ΣΟΚ στους Σέλτικς, χάνει τη σεζόν ο Ίρβινγκ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από αμερικάνικα μέσα, ο Καϊρί Ίρβινγκ χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και τα play offs του ΝΒΑ. Σε 4-5 μήνες εκτιμάται πλέον η επιστροφή του...

Μεγάλο πλήγμα για τους επίδοξους πρωταθλητές της Ανατολικής Περιφέρειας και της Λίγκας συνολικά. Οι Μπόστον Σέλτικς σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN, θα αναγκαστούν να αγωνιστούν για το υπόλοιπο της σεζόν χωρίς τον all star γκαρντ τους, Καϊρί ίρβινγκ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN, μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ο 26χρονος γκαρντ, διαπιστώθηκε τελικά ότι ο χρόνος αποθεραπείας και επανόδου στα παρκέ είναι μεγαλύτερος από ότι αρχικά είχε υπολογιστεί, λόγω μιας επιπλοκής.

Το ιατρικό επιτελείο των Κελτών μαζί με τον Ίρβινγκ επεξεργάζονται περαιτέρω ιατρικές διεξόδους προκειμένου να λυθεί μια και καλή το πρόβλημα που αντιμετωπίσει ο παίκτης στο γόνατό του και τον κρατάει πίσω.

Αναμφίβολα τεράστιο πλήγμα για την εξαιρετικά φιλόδοξη ομάδα του Μπραντ Στίβενς που βρίσκεται στο Νο.2 της Ανατολής με ρεκόρ 53-25 και έχει βλέψεις για πολύ ψηλά φέτος, αφού ο «Uncle Drew» είχε φέτος κατά μέσο όρο 24,4 πόντους, 5,1 ασίστ και 3,8 ριμπάουντ.

Να υπενθυμίσουμε πως απουσιάζει και ο σούπερ αμυντικός της ομάδας της Βοστόνης, Μάρκους Σμαρτ, ο οποίος έκανε χειρουργείο στον δεξί αντίχειρά του και αναμένεται να επιστρέψει κάποια στιγμή στα πρώτα ματς των play offs.

Όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι Σέλτικς μέσω twitter: 

«Ο Καϊρί Ίρβινγκ θα υποβληθεί σε μια επέμβαση το Σάββατο (7/4), ώστε να αφαιρεθούν δύο βίδες που του είχαν εμφυτέψει στην επιγονατίδα, από τον τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια των Τελικών του NBA το 2015. Αναμένεται να επιστρέψει υγιής σε 4 με πέντε μήνες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ