Το βίντεο έπος του «Fake Klay» μέσα από το γήπεδο των Γουόριορς (Pic, vid)

Το βίντεο έπος του «Fake Klay» μέσα από το γήπεδο των Γουόριορς (Pic, vid)

Δια βίου αποκλεισμός από το Chase Center των Γουόριορς για τον σωσία του Κλέι Τόμπσον ο οποίος... γλέντησε όλους τους ανθρώπους της ασφάλειας και μπήκε μέσα στο γήπεδο πριν από την έναρξη του Game 5 των τελικών.

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς pranksters των ΗΠΑ. Ο λόγος έχει να κάνει με τη φοβερή ομοιότητα που έχει με τον σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Κλέι Τόμπσον.

Ο «Fake Klay» ή αλλιώς Dawson Gurley όπως είναι το κανονικό του όνομα κατάφερε να «γλεντήσει» ολόκληρη την ασφάλεια του Chase Center, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Game 5 των τελικών του NBA, ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Σέλτικς.

Ο σωσίας του Κλέι Τόμπσον κοινοποίησε το βίντεο το οποίο έχει διάρκεια 15 λεπτών, αποκαλύπτοντας τη μοναδική εμπειρία που είχε στο Chase Center και πως… κατάφερε να τιμωρηθεί με δια βίου αποκλεισμό από την έδρα των «πολεμιστών».

Ο «Fake Klay» περνάει τον πρώτο έλεγχο σαν να μην συμβαίνει τίποτα, πριν περάσει μέσα στο παρκέ! Κι όμως, ούτε εκεί σταμάτησε, καθώς ξεκίνησε να σουτάρει πριν τον ρωτήσει ένα άτομο της ασφάλειας για τη διαπίστευση του.

Ο σωσίας του σούπερ σταρ των Γουόριορς απομακρύνθηκε από το γήπεδο με τη συνοδεία αστυνομικών, μέχρι που έμαθε την απόφαση του αποκλεισμού…

Απολαύστε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ