Τριετής ποινή φυλάκισης με αναστολή σε παίκτη των Πέλικανς

Τριετής ποινή φυλάκισης με αναστολή σε παίκτη των Πέλικανς

Ο Τζάκσον Χέιζ των Πέλικανς καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή, λόγω της σύλληψης του για αντίσταση κατά της αρχής και ενδοοικογενειακή βία.

Ο σέντερ των Νιου Όρλινς Πέλικανς, Τζάκσον Χέιζ, καταδικάστηκε σε τριετή ποινή φυλάκισης με αναστολή, 450 ώρες κοινωφελούς εργασίας και έναν χρόνο εβδομαδιαία μαθήματα ενδοοικογενειακής βίας, για συμπλοκή με αστυνομικούς που ανταποκρίθηκαν σε κλήση ενδοοικογενειακής βίας το περασμένο καλοκαίρι στο Λος Άντζελες.

Ο Χέιζ συνελήφθη στις 28 Ιουλίου 2021, όταν η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση ενδοοικογενειακής βίας στις 3 τα ξημερώματα.

Το βίντεο της κάμερας σώματος της αστυνομίας δείχνει τον παίκτη να διαπληκτίζεται με τους αστυνομικούς πριν χτυπηθεί δύο φορές με ηλεκτρονικό όπλο αναισθητοποίησης και ενώ η αστυνομικοί τον διέταξαν να φύγει από το σπίτι, την ώρα που προσπαθούσαν να συνομιλήσουν με μια γυναίκα.

Ο Χέιζ ανέφερε στους αξιωματικούς ότι η γυναίκα ήταν η κοπέλα του και ότι του «έριχνε πράγματα» ενώ μάλωναν. Ο αθλητής των Πέλικανς νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο μετά τον καυγά, ενώ ένας αξιωματικός που τραυματίσθηκε από τον Χέιζ την ώρα της σύλληψης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ