Τόμπσον: «Έχυσα πολλά δάκρυα, αλλά τώρα είμαστε πρωταθλητές»

Τόμπσον: «Έχυσα πολλά δάκρυα, αλλά τώρα είμαστε πρωταθλητές»

Ο Κλέι Τόμπσον αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που πέρασε με τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το φετινό πρωτάθλημα των Γουόριορς για τον Κλέι Τόμπσον έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία, όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του. Και αυτό γιατί πέρασε δυόμισι χρόνια εκτός παρκέ λόγω δύο σοβαρών τραυματισμών.

Ο άσος του Γκόλντεν Στέιτ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε και εξέφρασε τη χαρά του για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήμουν εκτός για τόσο καιρό και με σκότωνε να παρακολουθώ απέξω. Βγάζω το καπέλο στους συμπαίκτες μου που άρχισαν τόσο εντυπωσιακά τη σεζόν, έβαλαν από την αρχή τα θεμέλια για όλο αυτό. Είναι τρελός. Είμαι στον… 107ο ουρανό αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούσα καλά-καλά να οδηγήσω, εγώ ένας άνθρωπος που είμαι τόσο κινητικός.

Τότε ο αδερφός μου έλεγε «υπομονή, θα ανταμειφθείς στο τέλος» και είχε δίκιο. Έχυσα πολλά δάκρυα, ο Στεφ, ο Ντρέιμοντ, ο Άντριου και τα άλλα παιδιά με βοήθησαν. Το πίστευα, αλλά το να το βλέπεις ότι το καταφέρνεις από κοντά, είναι απίστευτο. Είμα περήφανος για όλα τα παιδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ