Γκριν: «Ο Κάρι άνοιξε την αγκαλιά του στον Ντουράντ και τελικά έφαγε… σφαλιάρα»

Γκριν: «Ο Κάρι άνοιξε την αγκαλιά του στον Ντουράντ και τελικά έφαγε… σφαλιάρα»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ από τους Γουόριορς, τονίζοντας πως ο «KD» έδωσε μια... σφαλιάρα στον Στέφ Κάρι και έφυγε.

Την άποψή του για την αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς το 2019 εξέφρασε ο Ντρέιμοντ Γκριν, αναφέροντας πως ήταν μια… σφαλιάρα στο πρόσωπο του Στέφεν Κάρι, ο οποίος πίστευε πως ο «KD» θα έμενε για αρκετά χρόνια στο Σαν Φραντσίσκο.

Παράλληλα, ο φόργουορντ των «πολεμιστών» επισήμανε πως παρόλα αυτά δεν υπήρξε καμία κακία, καθώς όλοι ήθελαν το καλύτερο για τον Ντουράντ, σαν πραγματική οικογένεια.

Οι δηλώσεις του Ντρέιμοντ Γκριν:

«Σίγουρα, πάντα θα υπάρχουν πράγματα που θα θέλεις να αποδείξεις. Όταν ήρθε σε εμάς ο Κέβιν, αυτός που έπρεπε να κάνει ένα βήμα πίσω, ήταν ο Στεφ. Άνοιξε την αγκαλιά του για να τον υποδεχτεί και τελικά έφαγε μια σφαλιάρα στο πρόσωπο.

Δεν είναι σφαλιάρα να θέλει ένας παίκτης να παίξει κάπου αλλού. Όμως ήταν, αν σκεφτεί κανείς ότι του άνοιξε το σπίτι του και τον έκανε μέρος αυτής της ομάδας. Ο Στεφ τον ήθελε μαζί για αρκετά χρόνια.

Όταν έφυγε, δεν υπήρξε καμία κακία και κανένα άσχημο συναίσθημα για εκείνον. Θέλαμε όλοι το καλύτερο για εκείνον. Έτσι είναι οι οικογένειες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ