Συνεχίζεται το… σίριαλ ανάμεσα σε Νετς-Ίρβινγκ – Οι ομάδες που θέλει να πάει ο παίκτη (pic)

Συνεχίζεται το… σίριαλ ανάμεσα σε Νετς-Ίρβινγκ – Οι ομάδες που θέλει να πάει ο παίκτη (pic)

Ο Καϊρί Ίρβινγκ φαίνεται πως είναι με το ένα πόδι εκτός Μπρούκλιν Νετς, με τον «Uncle Drew» να κάνει γνωστές τις ομάδες που θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του.

Σε μια πολύ ωραία… ατμόσφαιρα φαίνεται πως βρίσκονται στους Μπρούκλιν Νετς, καθώς ο Καϊρί Ίρβινγκ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα της Νέας Υόρκης, ωστόσο η υπόθεση δεν είναι καθόλου απλή.

Ο «Uncle Drew» μπορεί να μείνει ελεύθερος και να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αν δεν ενεργοποιήσει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Όμως οι ομάδες που θα ήθελε να αγωνιστή ο 30χρονος γκαρντ δεν έχουν το σάλαρι καπ για να αντέξουν το συμβόλαιό του και έτσι βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Νετς για ένα πιθανό sign-and-trade που θα τον στείλει σε κάποια εκ των: Λέικερς, Κλίπερς, Νικς, Χιτ, Μάβερικς και Σίξερς.

Την ίδια ώρα ο Κέβιν Ντουράντ παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, περιμένοντας την τελεσίδικη απόφαση για τον Ίρβινγκ, ώστε να δει κι εκείνος τι θα κάνει με το μέλλον του και αν αναζητήσει κι εκείνος κάποιον άλλον σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ