Μεγάλο κόλπο οι Μπακς: Ποιον θέλουν να βάλουν δίπλα στον Γιάννη

Μεγάλο κόλπο οι Μπακς: Ποιον θέλουν να βάλουν δίπλα στον Γιάννη

Σύμφωνα με το Ringer οι Μπακς ετοιμάζονται για μια κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση στην εκκίνηση της free agency

Οι Μιλγουόκι Μπακς φέτος έπεσαν στο… τείχος των καταπληκτικών Μπόστον Σέλτικς. Όχι μόνο δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, αλλά αποκλείστηκαν από τους ημιτελικούς της Ανατολής.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν διάθεση να επιστρέψουν δριμύτεροι. Και μιας και το σχέδιο τους για ένα ακόμη καλοκαίρι αφορά σε εκείνους που θα πλαισιώσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Το ρεπορτάζ του Ringer δίνει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον στα επόμενα 24ωρα. Ξεκινά η free agency. Και οι Μπακς θέλουν να υπογράψουν τον Ντέρικ Ρόουζ!

Ναι, το «The Ringer» βάζει τον άλλοτε σταρ των Μπουλς και 3 φορές All-Star στη λίστα του Μάικ Μπουντενχόλζερ. Ο Ρόουζ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Νικς το περασμένο καλοκαίρι για τρία έτη έναντι 43 εκατομμυρίων δολαρίων. Μέσα στη σεζόν, ωστόσο, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου δύο φορές (την δεύτερη για μόλυνση) και δεν κατάφερε να επιστρέψει στα παρκέ από τον Δεκέμβρη και μετά. Κάπως έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Νέα Υόρκη. Και μένει να δούμε αν θα βρεθεί στην παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

 

Ο Ρόουζ είναι το μεγαλύτερο σύγχρονο what if του NBA. Πιθανότατα θα ήταν διαφορετική η ιστορία της τελευταίας 10ετίας αν ο πιο χαρισματικός γκαρντ της γενιάς του δεν περνούσε τόσους πολλούς και μεγάλους τραυματισμούς. Δεν είναι πια σούπερ σταρ. Είναι όμως μια καταπληκτική λύση για το rotation, σε μια ομάδα που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως έχει τον Τζρου Χολιντέι στην περιφέρεια. Τη σεζόν που πέρασε είχε 12 πόντους με 40,3% στο τρίποντο και 96,8 στις βολές. Είχε 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Αν είναι υγιής; Οι Μπακς εάν και εφόσον βάζουν στη μηχανή τους ένα πραγματικό αστέρι.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Γιάννη και του Θανάση πριν από λίγες ημέρες απέκτησε και από το Νο 24 του draft τον ΜαρΖόν Μποτσάμπ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Behindthebuckpass» τα ελάφια είναι αποφασισμένα να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές, με πρώτη εξ αυτών την προσθήκη ενός παίκτη που θα τους βοηθήσει σημαντικά στο μακρινό σουτ. Παράλληλα, έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός αθλητικού πάουερ φόργουορντ, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως σέντερ σε χαμηλά σχήματα. Οι πρωταθλητές του 2021 θα επιχειρήσουν να βρουν έναν καλύτερο αναπληρωματικό πόιντ γκαρντ από τον Τζορτζ Χιλ, ενώ είναι πιθανό να προσθέσουν στο δυναμικό τους και έναν παίκτη με ευκολία στο σκοράρισμα, ο οποίος θα έρχεται από τον πάγκο. Ουσιαστικά με την προσθήκη του Ντέρικ Ρόουζ κάνουν πολλά μαζί. Βρίσκουν και σκόρερ, και καλό σουτέρ και τον αντικαταστάτη του Τζορτζ Χιλ. Αρκεί να είναι υγιής…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ