Λίλαρντ: «Πλέον είμαι στο 100%»

Λίλαρντ: «Πλέον είμαι στο 100%»

Μετά την εγχείρηση τους κοιλιακούς ο Ντέιμιαν Λίλαρντ δηλώνει πως είναι πλέον έτοιμος για να επιστρέψει στα παρκέ.

Έτοιμος δηλώνει ο Ντέιμιαν Λίλαρντ μετά την εγχείρηση που έκανε στους κοιλιακούς που τον άφησαν εκτός τον περασμένο Μάρτιο. Ταυτόχρονα δήλωσε πως η απόφαση να περάσει η πόρτα του χειρουργείου ήταν απολύτως σωστή.

«Είναι τρελό όταν το λέω, αλλά πράγματι το χρειαζόμουν όλο αυτό. Σκέφτομαι ότι έπρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα (σ.σ να χειρουργηθεί), όπως μου είχε πει ο γιατρός. Αποδείχθηκε όμως ότι χρειαζόμουν ξεκούραση τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά».

Διαβάστε επίσης: Σοκ με Πογκμπά – Κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο άσχημα ήταν τα πράγματα. Είχα αυτό το πρόβλημα για 4.5 χρόνια και απλώς γινόταν όλο και χειρότερο, αλλά ακόμα κι έτσι έβαζα 50 πόντους το ένα βράδυ και μπορούσα να κουνηθώ κανονικά. Μετά τον αγώνα όμως πήγαινα σπίτι και είχα ένα πρήξιμο σαν μπαλάκι του μπέιζμπολ, τόσο πρησμένη ήταν η περιοχή. Όταν ξυπνούσα όμως το επόμενο πρωί είχε υποχωρήσει το πρήξιμο και μετά έκανα ακριβώς το ίδιο. Απλώς πάλευα συνέχεια».

Κλείνοντας ο σούπερ σταρ των Μπλέιζερς είπε:

«Αισθάνομαι 100% υγιής. Έκανα διάλειμμα από το μπάσκετ και κυρίως από το γεγονός ότι έπαιζα ξέροντας ότι δεν ήμουν καλά, αλλά είχα το βάρος ότι έπρεπε να νικήσουμε και να παίξω καλά. Αυτό προκαλεί άγχος. Οι τελευταίοι 7-8 μήνες που δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ αυτό βοήθησαν να καθαρίσει το μυαλό μου. Σωματικά αισθάνομαι εξαιρετικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ