Ο Κέβιν Λοβ δίνει τη δική του απάντηση στο ερώτημα «Κόμπι ή Λεμπρόν»

Ο Κέβιν Λοβ δίνει τη δική του απάντηση στο ερώτημα «Κόμπι ή Λεμπρόν»

Πολλοί είναι αυτοί που διαφωνούν για το ποιος από τους Λεμπρόν και Κόμπι είναι ο καλύτερος και ο Κέβιν Λοβ έρχεται για να τους απαντήσει...

Ο Κόμπι Μπράιντ και ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι αδιαμφισβήτητα δύο από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του NBA και όχι μόνο.

Οι δύο τους έχουν βάλει πολύ κόσμο στο δίλημμα του να επιλέξει έναν από τους δύο, με τις απόψεις να διίστανται και τις συγκρούσεις να έρχονται.

Ο Κέβιν Λοβ ο οποίος είχε τη μεγάλη τύχη να αγωνιστεί και με τους δύο καθώς ήταν συμπαίκτης με τον Λεμπρόν στους Καβαλίερς αλλά και με τον Κόμπι στην TEAM USA, πήρε θέση και έδωσε τη δική του απάντηση στο ερώτημα αυτό.

Διαβάστε επίσης: Ιτούδης: «Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα – Η λέξη βάθρο δεν μας αγγίζει»

Άποψη του λοιπόν είναι, πως ο Κόμπι εξίταρε περισσότερο τους οπαδούς ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και Ο Λεμπρόν Τζειμς είναι δημοφιλής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέβιν Λοβ: 

«Ο Κόμπι είναι ο παίκτης που έκανε περισσότερο… πάταγο και εξίταρε τους οπαδούς. Δε χωράει αμφιβολία πως και ο Λεμπρόν είναι δημοφιλής αλλά ήμασταν μία superteam που όλοι περίμεναν να πάμε στους τελικούς του NBA και είχαμε δυνατότητα να κερδίσουμε τον τίτλο.

Όταν μπήκα για πρώτη φορά στη λίγκα, δεν είχε σημασία αν ήταν απλώς μία Τρίτη στη Μινεσότα, αν ερχόταν ο Κόμπι ξυπνούσε η πόλη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ