Χολιντέι: «Ο Γιάννης θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο» (Vid)

Χολιντέι: «Ο Γιάννης θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο» (Vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι κατά κοινή ομολογία ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και σύμφωνα με τον Χόλιντεϊ θέλει να γίνει ακόμα καλύτερος

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πετύχει τεράστια πράγματα αυτά τα εννιά χρόνια που αγωνίζεται στο NBA, με τα δύο βραβεία mvp και το ένα πρωτάθλημα να ξεχωρίζουν.

Όλα αυτά τα έχει καταφέρει με πολλή δουλειά και προπόνηση με τους συμπαίκτες του να λένε τα καλύτερα για την θέληση που έχει και επιδεικνύει καθημερινά.

Διαβάστε επίσης: Το ΝΒΑ αποσύρει το Νο6 από όλες τις ομάδες – Αυτός είναι ο λόγος

Η πιο πρόσφατη έκφραση θαυμασμού ήρθε από τον συμπαίκτη του στους Μιλγουόκι Μπακς, Τζρου Χόλιντεϊ ο οποίος σε συνέντευξη του στο «Work ethic» παρομοίασε τον τρόπο που δουλεύει ο Γιάννης με ένα πακέτο μπαταρίες ενώ παράλληλα δήλωσε πως ο Έλληνας διεθνής θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Επίσης, χαρακτηριστική ήταν η άποψη του πως ο 28 χρονος αστέρας θα έπρεπε να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Space jam.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζρου Χόλιντεϊ: .

«Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει ο Γιάννης είναι σαν ένα πακέτο με μπαταρίες. Ποτέ δεν σταματά να έρχεται προς τα εσένα. Για κάποιον που το βλέπει κάθε βράδυ αυτό δεν είναι καλό αλλά εγώ είμαι από την πλευρά του, είμαι μαζί του επομένως το ευχαριστιέμαι.

Υπάρχουν παιχνίδια που κάνει μία ντρίμπλα από το μισό του γηπέδου και μετά απλά καρφώνει από τη γραμμή των βολών. Μοιάζει με βήματα αλλά ακόμα και με βήματα εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω.

Αυτός ο τύπος θα έπρεπε να είναι στο Space Jam. Είμαστε σε μία φάση ‘τα χέρια σου είναι τόσο μακριά και τα πόδια σου…’ είναι από τα πιο τρελά πράγματα που έχουμε δει. Ο Γιάννης όμως θέλει να είναι ο καλύτερος και προπονείται κάθε μέρα γι αυτό. Θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ