Χαμός με τις απαράδεκτες δηλώσεις κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Ο κόσμος του μπάσκετ «σφάζει» τον Αρίνας

Χαμός με τις απαράδεκτες δηλώσεις κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Ο κόσμος του μπάσκετ «σφάζει» τον Αρίνας

Έχει γίνει χαμός...

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες οι δηλώσεις του Γκίλμπερτ Αρίνας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο «Agent Zero», γνωστός για τις… προκλητικές -και όχι μόνο- δηλώσεις του βρέθηκε και πάλι στο «μάτι του κυκλώνα», με πολλούς παλαίμαχους παίκτες του ΝΒΑ, αναλυτές του αθλήματος και φιλάθλους να τον «δικάζουν».

Διαβάστε επίσης: Παναιτωλικός – Αρης 3-1: Ανώμαλη… προσγείωση στο Αγρίνιο για τους Θεσσαλονικείς

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρίνας ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «δεν καταλαβαίνει το μπάσκετ ακόμα». Μετά τη σωρεία των αντιδράσεων ο πρώην σούπερ σταρ προσπάθησε να αναλύσει και να υποστηρίξει τα όσα είπε για τον Greek Freak, αλλά μάλλον τα έκανε χειρότερα…

Τα έκανε χειρότερα

Με νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram θέλησε να «αποδείξει» πως η βελτίωση του Γιάννη είναι μόνο σωματική καθώς, όπως είπε, συνεχίζει να κάνει τα ίδια λάθη και να έχει τις ίδιες αδυναμίες στο παιχνίδι του, όπως και στο ξεκίνημά του στη λίγκα.

Αναφέρθηκε στα χαμηλά ποσοστά του στα τρίποντα και τις βολές και στο παιχνίδι από μέση απόσταση.

«Όλοι το έχουμε πει: αν είχε σταθερό σουτ και τρίποντο, θα ήταν ασταμάτητος. Έχουν περάσει εννέα χρόνια και ακόμα λέμε το ίδιο, αλλά όσα λέω είναι λάθος. Άκου έναν hater, γιατί αυτός ξέρει τις αδυναμίες σου, κάτι που σημαίνει πως έχει το σχέδιο να γίνεις καλύτερος» αναφέρει στο φινάλε του μηνύματός του.

Το Twitter «δικάζει» τον Γκίλμπερτ Αρίνας

Φαίνεται όμως ότι αυτά… μόνο εκείνος τα πιστεύει. Και δεν το λέμε εμείς, ή άλλοι φίλαθλοι των Μπακς αλλά άνθρωποι του μπάσκετ.

Χαρακτηριστικό αυτό που έγραψε ο Εντι Τζόνσον, ένας από τους καλύτερους σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ, ο οποίος σημείωσε πως υπάρχουν πολλοί παίκτες που κυριάρχησαν με τον τρόπο του.

Μάλιστα έδωσε και παραδείγματα: Ο Καρίμ με το Sky Hook, ο Σακίλ με τη δύναμή του, ο Μάτζικ με την πάσα του και ο Γιάννης με την αθλητικότητά του. «Θύμισε» δε στον Αρίνας τα ποσοστά και τους μέσους όρους που είχε εκείνος και τα αντίστοιχα νούμερα του Αντετοκούνμπο.

Όμως δεν ήταν μόνο αυτός. Κι άλλοι άνθρωποι του μπάσκετ έσπευσαν να απομυθοποιήσουν τις δηλώσεις του Αρίνας.

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ