Κόμπε για Χάρντεν: «Τι άλλο να κάνει για να βγει MVP;»

Κόμπε για Χάρντεν: «Τι άλλο να κάνει για να βγει MVP;»

Ο Τζέιμς Χάρντεν διάγει άλλη μια εκπληκτική σεζόν στο ΝΒΑ και ο θρυλικός Κόμπε Μπράιαντ αναρωτιέται τι άλλο πρέπει να κάνει ο ηγέτης των Ρόκετς για να πάρει το πολυπόθητο αυτό βραβείο.

Ο Τζέιμς Χάρντεν στους Χιούστον Ρόκετς είναι φανερό πως έχει βρει την Ιθάκη του. Είναι ο απόλυτος ηγέτης της ομάδα και μάλιστα τις τελευταίες τρεις σεζόν έχει ανεβάσει τόσο πολύ το επίπεδό του που συγκαταλέγεται μόνιμα στους… επιλαχόντες για το βραβείο του MVP του ΝΒΑ.

Το 2015 και το 2016 του στέρησε τον τίτλο ο απίστευτος Στεφ Κάρι. Το 2017, το βραβείο του MVP πήγε στον σεληνιασμένο «Mr. Triple Double», Ράσελ Γουέστμπρουκ. Φέτος όμως; Ο «Μούσιας» κάνει άλλη μια καταπληκτική σεζόν (30,4π/5,4ριμπ/8,8 ασίστ/1,8 κλεψίματα) και οι Ρουκέτες κάνουν μια εκπληκτική σεζόν τερματίζοντας στην 1η θέση της απαιτητικής Δύσης με ρεκόρ 65-17.

Αυτά βλέπει o κάτοχος του βραβείου MVP το 2008, Κόμπε Μπράιαντ και αναρωτιέται… γλαφυρά σε δηλώσεις του στην USA TODAY, τι άλλο πρέπει να κάνει ο Χάρντεν για να πάρει επί τέλους το βραβείο αυτό:

«Ο Χάρντεν είναι ο MVP. Δε μπορώ να καταλάβω προς τι τόση συζήτηση. Δεν το καταλαβαίνω. Τι άλλο πρέπει να κάνει; Τα τελευταία τρία χρόνια ο τύπος το έχει τερματίσει και συζητάμε ακόμα ποιος θα πρέπει να είναι ο MVP, όταν είναι πρώτος σε πόντους (30.4), έχει απίστευτο μέσο όρο ασίστ (8.8) κι η ομάδα του το καλύτερο ρεκόρ στη λίγκα (65-16 τη στιγμή της συνέντευξης και 65-17 εν τέλει); Αν δεν κερδίσει φέτος το βραβείο, τι άλλο πρέπει να κάνει; Να έχει 40 πόντους, 15 ασίστ και 15 ριμπάουντ; Έλα τώρα, αρκετά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ