Ίρβινγκ: «Αυτό το εμβόλιο/πανδημία που επιβάλουν είναι μια από τις μεγαλύτερες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (pic)»

Ίρβινγκ: «Αυτό το εμβόλιο/πανδημία που επιβάλουν είναι μια από τις μεγαλύτερες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (pic)»

Για ακόμη μία φορά ο Καϊρί Ίρβινγκ αναφέρθηκε στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και την επιβολή του στους χώρους εργασίας.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ έχει ταχθεί πολλές φορές κατά του εμβολίου, με την περασμένη χρονιά να είναι η πιο χαρακτηριστική όταν δεν μπορούσε να αγωνιστεί στα εντός έδρας παιχνίδια των Μπρούκλιν Νετς καθώς είναι ανεμβολίαστος.

Αυτή τη φορά επανήλθε στο θέμα και με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρθηκε σε όσους δεν μπορούν ακόμα να δουλέψουν όπως εκείνος λόγω του εμβολίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην ιστορία».

Η ανάρτηση του Καϊρί Ίρβινγκ:

«Εάν μπορώ να δουλέψω και να είμαι ανεμβολίαστος, τότε όλα τα αδέρφια και οι αδερφές μου που είναι επίσης ανεμβολίαστα θα πρέπει να μπορούν να κάνουν το ίδιο, χωρίς να υφίστανται διακρίσεις, να υβρίζονται ή να απολύονται. Αυτό το εμβόλιο/πανδημία που επιβάλουν είναι μια από τις μεγαλύτερες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην ιστορία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ