Ο Μπεν Σίμονς τα… χώνει στους Σίξερς για έλλειψη βοήθειας στα προβλήματα ψυχικής υγείας του

Ο Μπεν Σίμονς τα… χώνει στους Σίξερς για έλλειψη βοήθειας στα προβλήματα ψυχικής υγείας του

Ο Μπεν Σίμονς κατηγόρησε τους Φιλαδέλφεια 76ερς για... αδιαφορία, όταν αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής του υγείας.

Ο Μπεν Σίμονς κατηγόρησε τους Φιλαδέλφεια 76ερς για… αδιαφορία, όταν αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής του υγείας. Μιλώντας στον πρώην συμπαίκτη του Τζέι Τζέι Ρέντικ στο podcast «The Old Man & the Three», το οποίο κυκλοφόρησε την Πέμπτη (22/9), αποκάλυψε ότι βρισκόταν σε «δύσκολη θέση» κατά τη θητεία του στη Φιλαδέλφεια.

«Δεν ένιωσα ότι πήρα βοήθεια από προπονητές, συμπαίκτες — δεν θα πω όλους τους συμπαίκτες, γιατί υπάρχουν σπουδαίοι τύποι σε αυτήν την ομάδα που είναι φίλοι μου — αλλά δεν ένιωσα ότι το κατάλαβαν και ήταν απλώς ένα δύσκολο μέρος για μένα», είπε.

Διαβάστε επίσης: Η… τρίτη φορά της Μπαρτσελόνα στη Νέα Φιλαδέλφεια: Τα εγκαίνια του «Νίκος Γκούμας», ο Ριβάλντο και ο Λαπόρτα

Ο τρεις φορές All-Star, έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης από την αρχή της σεζόν 2021-22 καθώς αναζητούσε μια ανταλλαγή από τους 76ερς. Μετά το αδιέξοδο που είχε μπει, οι Σίξερς τον αντάλλαξαν τελικά στους Μπρούκλιν Νετς τον Φεβρουάριο, λαμβάνοντας τους Τζέιμς Χάρντεν και Πολ Μίλσαπ, αλλά ο Σίμονς δεν έπαιξε ποτέ την περασμένη σεζόν. Παράλληλα, υποβλήθηκε σε επέμβαση τον Απρίλιο για τραυματισμό στην πλάτη.

Ο Σίμονς είπε ότι προσπάθησε να επιστρέψει στους 76ερς την περασμένη σεζόν, αλλά ο προπονητής Ντοκ Ρίβερς τον έδιωξε από την προπόνηση και αργότερα τον απέκλεισε.

«Στην πραγματικότητα μίλησα με τον γιατρό πριν από την προπόνηση. Ήμουν σαν, «Γιατρέ, δεν είμαι έτοιμος. Διανοητικά, δεν είμαι έτοιμος. Παρακαλώ απλά να το καταλάβετε». Προσπάθησα να τον ενημερώσω πριν, και μου είπε, «Λοιπόν, θα σε βάλω ούτως ή άλλως». Λέω «Εντάξει». Μου είπε να μπω μέσα. Τον κοίταξα. Ήταν σαν ένα λεπτό στην προπόνηση, όπως «Μπεν, μπες μέσα», είπε ο Σίμονς και πρόσθεσε: «Πρώτα απ’ όλα, κανείς δεν το κάνει αυτό.

Το κάνεις επίτηδες. Και έτσι ένιωσα κι εγώ. Φαίνεται ότι όλοι προσπαθούν να συνεννοηθούν μαζί μου τώρα. Με τιμωρούν επειδή δεν σηκώνω βάρη, αλλά σωματικά είμαι ένα από τα πιο δυνατά παιδιά στην γ@##!η ομάδα. Έτσι τώρα μου επιβάλλουν πρόστιμο για μικρά πράγματα. Ήταν απλώς μια συσσώρευση. Προφανώς, δεν χειρίστηκα τα πράγματα με τον σωστό τρόπο, αλλά, επίσης, δεν το έκανε ούτε η ομάδα, και οι άνθρωποι που είχαν αυτή τη δύναμη».

Στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται στο Μπρούκλιν, όπου θα παίξει δίπλα στους αστέρες Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ.
«Θα είναι άρρωστο. Δεν μπορώ να περιμένω», είπε σχετικά και κατέληξε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Πήρα ένα νέο νούμερο, νέα φανέλα. Ανυπομονώ για αυτό. Νομίζω ότι έχουμε μια ειδική ομάδα. Νομίζω ότι αν τα καταφέρουμε όλα μαζί, θα είμαστε οι πρωταθλητές. Αυτός είναι ο τελικός στόχος».

Νο. 1 επιλογή του ντραφτ του ΝΒΑ 2016, ο 26χρονος έχει μέσο όρο σε 275 αγώνες καριέρας 15,9 πόντους, 8,1 ριμπάουντ και 7,7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ