Ντουράντ: «Μίλησα με  τους ανθρώπους της ομάδας, ήρθαμε σε συμφωνία και αποφασίσαμε να πάμε μπροστά»

Ντουράντ: «Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, ήρθαμε σε συμφωνία και αποφασίσαμε να πάμε μπροστά»

Την πίστη του στους Μπρούκλιν Νετς εξέφρασε ο Κέβιν Ντουράντ, με τον Αμερικάνο σούπερ σταρ να τονίζει πως έχει αφήσει πίσω του όσα συνέβησαν το καλοκαίρι.

Ο Κέβιν Ντουράντ αναμφίβολα ήταν το όνομα που συζητήθηκε πιο πολύ από τον καθένα στον μαγικό χώρο του NBA το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο λόγος το trade που ζήτησε ο «KD» από τους Μπρούκλιν Νετς , κάτι που τελικά δεν κατέστη δυνατό, με τον Αμερικάνο σούπερ σταρ να παραμένει έπειτα από δική του απόφαση στην ομάδα του Μπρούκλιν.

Ο ίδιος πάντως τόνισε κατά την διάρκεια της media day των Νετς, πως έχει αφήσει πίσω του όλα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι που μας πέρασε, ενώ τόνισε πως τα συγκεκριμένα γεγονότα δεν τον επηρέασαν.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το παιχνίδι στην Ευρώπη είναι πιο δύσκολο από το ΝΒΑ»

«Δεν είμαι απογοητευμένος, είχα μερικές αμφιβολίες και τις μοιράστηκα με την ομάδα. Έχουμε προχωρήσει» αναφέρει αρχικά ο Ντουράντ που συμπλήρωσε στη συνέχεια για τις πιθανότητες της ομάδας του να φτάσει ως τον τίτλο.

«Πιστεύω είναι μία χρονιά για να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη. Έχω πίστη σε αυτό. Υπάρχουν παιδιά στα αποδυτήρια και γενικότερα άνθρωποι σε αυτόν τον οργανισμό, που θέλουν να τον βλέπουν ως έναν εκ των κορυφαίων στον αθλητισμό και το στηρίζω όλου αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ