Λεμπρόν για Γουεμπανιάμα: «Είναι εξωγήινος» (vid)

Λεμπρόν για Γουεμπανιάμα: «Είναι εξωγήινος» (vid)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα ο σταρ του ΝΒΑ Λεμπρόν Τζέιμς χαρακτηρίζοντας τον εξωγήινο.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει παρατηρήσει τις δυνατότητες του Βίκτορ Γουεμπανιάμα και αναφέρθηκε σε εκείνον στη συνέντευξη τύπου των Λέικερς λίγο πριν την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο «Βασιλιάς» τον χαρακτήρισε εξωγήινο γιατί κάνει πράγματα αδιανόητα για το ύψος του.

Διαβάστε επίσης: Θα είναι Final Four ο Ολυμπιακός; – Τι απαντούν οι μπουκ… (pics)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα πω αυτό που πιστεύει όλος ο κόσμος. Όλοι χρησιμοποιούν τον όρο «μονόκερως» συχνά τα τελευταία χρόνια για κάποιους παίκτες, αλλά ο Γουεμπανιάμα είναι μάλλον κάτι σαν εξωγήινος».

«Κανείς δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο. Έναν παίκτη με τέτοιο μέγεθος να κινείται με τέτοια χάρη στο γήπεδο. Έχει ύψος 2.21 μέτρα, 2.24, όσο και να είναι. Η ικανότητά του να βάλει την μπάλα στο παρκέ, να σουτάρει step back τρίποντα, να ποστάρει, να κάνει τάπες. Είναι σίγουρα ένας απίστευτο ταλέντο και ελπίζω να παραμείνει υγιής γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έβλεπα ότι χαμογελούσε συχνά. Είναι σπουδαίος».

Ενώ για τη δική του ηλικία και το πώς έζησε τον πρώτο του καιρό ως το νέο ταλέντο, τόνισε: «Μπορώ να πω ότι δόξα τω Θεώ δεν υπήρχαν social media. Μόνο αυτό θα πω. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν η ζωή μου αν είχαμε social media τότε. Αν θα ήταν διαφορετική και πώς θα τα χειριζόμουν. Είμαι χαρούμενος που δεν είχαμε social media και ήμουν απλώς ένα παιδί από το Οχάιο, αφού έμενα συγκεντρωμένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ