Αντετοκούνμπο για Κόμπι Μπράιαντ: «Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για το μπάσκετ, χωρίς να μιλήσει για τον Black Mamba» (Vids)

Αντετοκούνμπο για Κόμπι Μπράιαντ: «Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για το μπάσκετ, χωρίς να μιλήσει για τον Black Mamba» (Vids)

Σε συνέντευξη του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την φιλική ήττα των Μπακς από τους Χοκς μίλησε για τον Κόμπι Μπράιαντ για τον οποίο εξέφρασε τον θαυμασμό του, τόσο για το ταλέντο του όσο και για την στάση του απέναντι στο μπάσκετ.

Μετά τον φιλικό αγώνα των Μπακς με τους Χοκς στο Ντουμπάι, στον οποίο τα ελάφια ηττήθηκαν με 123-113 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου με μπλούζα Κόμπι Μπράιαντ με αποτέλεσμα να ερωτηθεί αναπόφευκτα για τον θρύλο των Λέικερς.

Ο Έλληνας σταρ αποθέωσε  τον ‘‘Black Mamba» λεγόντας πως είναι ένας από τους καλύτερους που έχει παίξει ποτέ μπάσκετ ενώ εξέφρασε και τον θαυμασμό του για την πορεία του Κόμπι από την αρχή της καριέρας του μέχρι να φτάσει στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Πώς από το «επιτέλους» φτάσαμε στην κατάρρευση: Το 3-5-2, η σκέψη του Μίτσελ που άλλαξε τα πάντα, ο Εμβιλά, και ο Σισέ

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Είχα 4-5 μπλούζες μαζί μου και ήταν η σειρά να φορέσω αυτή σήμερα. Γνώρισα λίγο τον Κόμπι, δεν θα προσπαθήσω να κάνω σαν να ήμουν ο καλύτερός του φίλος. Πολλοί αναφέρουν το όνομά του για να αποσπάσουν προσοχή. Προφανώς είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν παίξει μπάσκετ, λατρεύω την ιστορία του, το ταξίδι του, το πως ξεκίνησε, πως μπήκε στη λίγκα, πως βελτιώθηκε. Το πώς μπορεί να ήταν ένας από τους κορυφαίους, αλλά ήταν πάντα περίεργος να μάθει περισσότερα.»

Παράλληλα ο Γιάννης στάθηκε με αποθεωτικά σχόλια επίσης στον χαρακτήρα του Κόμπι και στην στάση του απέναντι στο μπάσκετ λέγοντας πως παρόλο που ήταν ο κορυφαίος δεν βαρέθηκε ποτέ ήθελε συνεχώς να ανακαλύπτει κάτι καινούργιο. «Στο τέλος της ημέρας δεν αφορά μόνο το ταλέντο, αυτό θα σε πάει μέχρι ενός σημείου. Έχει σημασία πόσο πειθαρχημένος είσαι, πόσο μπορείς να ξυπνάς κάθε μέρα και να θέλεις να βρεις τρόπους για να βελτιωθείς, να μην είσαι ικανοποιημένος. Νομίζω ότι οι κορυφαίοι παίκτες που έπαιξαν, απλώς δεν βαρέθηκαν ποτέ.

Κάθε μέρα ξυπνούσαν και ήθελαν να ανακαλύψουν κάτι, μία νέα πρόκληση. Κάτι που θα τους υπαγορεύσει πως μπορούν να γίνουν σπουδαίοι, να κυριαρχήσουν ακόμη περισσότερο. Να δημιουργήσουν περισσότερες στιγμές, περισσότερη τέχνη, όπως το ονομάζω.Ο Κόμπι δεν βαρέθηκε ποτέ. Ακόμη και όταν τραυματίστηκε, βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του είχε 60 πόντους. Είχε απιστευτη ιστορία. Ένα απίστευτο ταξίδι. Ήταν απίστευτο ταλέντο και άνθρωπος».

Τέλος έκλεισε λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν σε οποιαδήποτε κουβέντα για μπάσκετ να μην υπάρχει μέσα το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ.«Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για το μπάσκετ, χωρίς να μιλήσει για τον Κόμπι Μπράιαντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ