Ντρέιμοντ Γκριν: Το παρασκήνιο της γροθιάς στον Πουλ (Vid)

Ντρέιμοντ Γκριν: Το παρασκήνιο της γροθιάς στον Πουλ (Vid)

Τα φάουλ του Πουλ, ο χαρακτηρισμός «σκύλα» από τον Γκριν, οι ειρωνείες και μετά....το χάος.

Νέες αποκαλύψεις από το TMZ έρχονται να ρίξουν φως στο τι συνέβη στην προπόνηση των Γουόριορς και ο Ντρέιμοντ Γκριν έχασε τον έλεγχο και επιτέθηκε στον συμπαίκτη του, Τζόρνταν Πουλ, ρίχνοντας του γροθιά. Ο καυγάς αυτός ανάμεσα στους δύο παίκτες είναι το πλέον φλέγον ζήτημα στο κόσμο του NBA.

Ύστερα και από το βίντεο που κυκλοφόρησε από το ΤΜΖ που δείχνει τους δύο παίκτες στα χέρια τόσο η ομάδα όσο και ο Γκριν έχουν έρθει σε αρκετά δύσκολη θέση. Μάλιστα ο αμυντικός των «πολεμιστών» αποφάσισε να απέχει ένα χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις των πρωταθλητών μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος και να επουλώσει τις πληγές του.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Γουόκαπ στον Ολυμπιακό

Ο Ντρέιμοντ  τόνισε πως μετάνιωσε για την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη τόσο από τον Πουλ όσο και από την οικογένεια του παίκτη αλλά και την δική του οικογένεια και τους συμπαίκτες του. Δήλωσε επίσης ότι νιώθει τεράστια ντροπή και πως θα απουσιάσει επίσης για να μην σταθεί εμπόδιο στην ομάδα του να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Θέση στο θέμα αυτό πήρε και ο προπονητής των πρωταθλητών, Στιβ Κερ ο οποίος δήλωσε εκνευρισμένος που θέματα της ομάδας βγαίνουν προς τα έξω και πως  οι διαρροές είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί.

Στο παρασκήνιο τώρα του περιστατικού όπως αποκαλύπτει το ΤΜΖ στο προπονητικό διπλό των Γουόριορς ο Πουλ έκανε πολλά φάουλ και ο Γκριν τον αποκάλεσε «σκύλα». Ο πρώτος δεν άφησε τον χαρακτηρισμό αυτό να «πέσει» κάτω και ειρωνεύτηκε τον Αμερικανό αμυντικό για το συμβόλαιο με την ομάδα. Χαρακτηριστικά του είπε «ξέρεις τι συμβαίνει, Ντρέιμοντ». Αυτό φαίνεται ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τον Γκριν να κινείται απειλητικά προς το μέρος του και να του λέει «Όχι δεν ξέρω. Τι συμβαίνει;». Και στην συνέχεια….το μοιραίο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ