Γουέστμπρουκ: «Ξέρω πως είμαι καλός σουτέρ»

Γουέστμπρουκ: «Ξέρω πως είμαι καλός σουτέρ»

Εμπιστοσύνη στο σουτ του έδειξε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, ενώ στάθηκε και στη φετινή σεζόν των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον εαυτό του, τονίζοντας πως είναι καλός σουτέρ και πολύ σίγουρος για την ικανότητά του να απειλεί από μακριά.

Παράλληλα στάθηκε στον νέο προπονητή των Λος Άντζελες Λέικερς, Ντάρβιν Χαμ, τονίζοντας πως υπάρχει διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού σε σχέση με πέρυσι.

Οι δηλώσεις του Ράσελ Γουέστμπρουκ:

Για το σουτ του: «Ξέρω πως είμαι καλός σουτέρ, και είμαι πολύ σίγουρος για την ικανότητα μου να «απειλώ» από την περιφέρεια. Θα συνεχίζω να δουλεύω στο παιχνίδι μου, και να παίρνω σωστές επιλογές στην επίθεση. Η «ποιότητα» των σουτ είναι πάρα πολύ σημαντική. Πρέπει να έχω καθαρό μυαλό και να μπορώ να ξεχωρίσω πότε πρέπει να σουτάρω και πότε να «ορμήξω» στο καλάθι».

Για την παρουσία του Ντάρβιν Χαμ στον πάγκο των Λέικερς: «Βλέπω μεγάλη διαφορά στο τρόπο παιχνιδιού μας φέτος, τρέχουμε πιο πολύ στον αιφνιδιασμό κάτι στο οποίο είμαι πολύ καλός θεωρώ, έχω πιο πολύ χώρο να δημιουργήσω και να εκτελέσω. Ξέρω ότι μπορώ να πηγαίνω όπου θέλω στο παρκέ, το θέμα είναι να βρω ρυθμό και πιστεύω θα είμαστε μια δυνατή ομάδα φέτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ