Μεγάλη ανατροπή με Τάιλερ Ντόρσεϊ – «Έκοψαν» 4 οι Ντάλας Μάβερικς, όχι τον διεθνή γκαρντ

Μεγάλη ανατροπή με Τάιλερ Ντόρσεϊ – «Έκοψαν» 4 οι Ντάλας Μάβερικς, όχι τον διεθνή γκαρντ

Οι Ντάλα Μάβερικς «έκοψαν» τέσσερις παίκτες από την συνέχεια της προετοιμασίας τους, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να μην βρίσκεται ανάμεσα τους. Μια εξέλιξη σημαντική για το μέλλον του Έλληνα γκαρντ στον μαγικό κόσμο του NBA.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ το περασμένο καλοκαίρι άφησε τον Ολυμπιακό για να κυνηγήσει το όνειρό του στο ΝΒΑ. Οι Ντάλας Μάβερικς του έδωσαν την ευκαιρία προσφέροντάς του two way συμβόλαιο. Ωστόσο δεν έχουν περάσει λίγες ώρες από την στιγμή που είδαν το φως της δημοσιότητας, ορισμένα δημοσιεύματα τα οποία ήθελαν την ομάδα του Τέξας να μην τον υπολογίζει για μια backup λύση στο ρόστερ της, τον διεθνή γκαρντ.

Πάντως τα όποια «σύννεφα» είχαν δημιουργηθεί πάνω από το όνομα του Ντόρσεϊ, ήρθαν να τα διώξουν οι ίδιοι οι Ντάλας Μάβερικς. Πιο συγκεκριμένα ο σύλλογος του NBA το βράδυ της Τετάρτης (12/10), αποδέσμευσε τους Τάιλερ Χολ, Μάρκους Μπίνγκαμ, Μουχαμαντού Γκεγέ και Ντι Τζέι Στούαρτ, με αποτέλεσμα να έχει πλέον έναν με μη εγγυημένο συμβόλαιο, τον ΜακΚίνλι Ράιτ.

Διαβάστε επίσης: Δέδας: «Καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»

Έτσι μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ντόρσεϊ θα κρατήσει το two-way συμβόλαιο που έχει, η ομάδα του Τζέισον Κιντ αναζητεί έναν παίκτη για να δώσει το άλλο, ενώ η λογική υπαγορεύει ότι η 15η θέση στο ρόστερ θα είναι για τον Φακούντο Καμπάτσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ