Σίμονς: «Ούτε ο Γιάννης έχει καλό σουτ, αλλά κρίνουν μόνο εμένα»

Σίμονς: «Ούτε ο Γιάννης έχει καλό σουτ, αλλά κρίνουν μόνο εμένα»

Ο Μπεν Σίμονς απάντησε στις κριτικές που δέχεται για τα κακά ποσοστά που έχει στα σουτ, φέρνοντας ως παράδειγμά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Μπεν Σίμονς επέστρεψε στα παρκέ του NBA με τη φανέλα των Νετς και δείχνει πως η καινούργια του ομάδα τον έχει βοηθήσει να βρει την χαμένη του αυτοπεποίθηση.

Ο 26χρονος με καταγωγή από την Αυστραλία, όσο διάστημα αγωνιζόταν στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, είχε δεχθεί και δέχεται μέχρι και σήμερα, έντονη κριτική για τα κακά ποσοστά που έχει στα σουτ.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κορυφαίος παίκτης στο NBA, σύμφωνα με το Bleacher Report (pic)

Έτσι σε συνέντευξη που στο «ESPN» απάντησε σε όλους όσους τον κριτικάρουν φέρνοντας ως παράδειγμα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, λέγοντας πως ούτε αυτός έχεις καλά ποσοστά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο κόσμος θα λέει πράγματα. Ακόμη κι αν βάλω ένα σουτ, τι θα πουν; Ότι δεν μπορώ να σουτάρω. Δεν μπορώ να κάνω τους πάντες χαρούμενους. Γιατί, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σουτάρει; Δεν παίρνω τα σουτ που θέλει ο κόσμος, πάντα θα λένε κάτι για εμένα», ανέφερε αρχικά.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο θόρυβος φτάνει συνεχώς στα αυτιά μου και δεν σταματάει. Κάποιες φορές με αρρωσταίνει, κάποιες άλλες είμαι εντάξει με αυτό. Έδειχναν ένα video με ένα έρμπολ σε ένα πάρκο του Μπρούκλιν. Την ίδια στιγμή, άλλοι 10 συμπαίκτες μου έκαναν έρμπολ. Ο κόσμος ψάχνει, βρίσκει και το κάνει θέμα. Πιστεύουν δηλαδή ότι θα κάνω έρμπολ σε κάθε σουτ; Δεν θα συμβεί. Πρέπει να είσαι σκληρόπετσος, αυτό έχω καταλάβει, δεν πρέπει να τα παίρνεις όλα προσωπικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ