Από τον Παναθηναϊκό στους Μπουλς: Αυτός είναι ο νέος συμπαίκτης του Κώστα Αντετοκούνμπο

Από τον Παναθηναϊκό στους Μπουλς: Αυτός είναι ο νέος συμπαίκτης του Κώστα Αντετοκούνμπο

Συμβόλαιο με τους Σικάγο Μπουλς, του Κώστα Αντετοκούνμπο, υπέγραψε πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει την καριέρα του στο NBA.

Την επιστροφή του στο NBA, μετά από τέσσερα χρόνια, εξασφάλισε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Οκάρο Γουάιτ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το «τριφύλλι» το καλοκαίρι.

Ο 30χρονος φόργουορντ, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Αμερική, συμφώνησε για συμβόλαιο αξίας 1,9 εκατ. δολαρίων με τους Σικάγο Μπουλς. Μάλιστα θα έχει συμπαίκτη πλέον και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο two-way με τους «Ταύρους».

Διαβάστε επίσης: Πάνω από 7.000 στο ΣΕΦ για την επιστροφή του Σπανούλη

Την περασμένη σεζόν ο Αμερικανός είχε κατα μέσο όρο 11,5 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ στην Basket League, ενώ στην Euroleague είχε αντίστοιχα 8,5 πόντους και 3,7 ριμπάουντ.

Τελευταία φορά που βρέθηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη ήταν το 2018 όταν και φορούσε τη φανέλα των Wizards, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με τη θυγατρική ομάδα των «Μάγων» στην G League, αλλά και σε αυτήν των Μπρούκλιν Νετς, μέχρι να κάνει το βήμα προς την Ευρώπη και την Ούνικς Καζάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ