Το «τρελό» φινάλε στη νικηφόρα πρεμιέρα των Μπακς του Γιάννη (vids)

Το «τρελό» φινάλε στη νικηφόρα πρεμιέρα των Μπακς του Γιάννη (vids)

Με νίκη ξεκίνησαν οι Μιλγουόκι Μπακς την νέα σεζόν στο NBA επικρατώντας στην έδρα των Σίξερς με 90-88 σε έναν αγώνα με επικό φινάλε.

Σε έναν αγώνα που θα τον θυμόμαστε για το φινάλε του, οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να φύγουν νικητές από την έδρα των Σίξερς με 89-88 και να μπουν με το δεξί στην νέα σεζόν στο NBA.

Για άλλο ένα παιχνίδι ο Γιάννης Αντετοκούμπο ήταν εξαιρετικός και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να φύγει με το διπλό από το Wells Fargo Center. Ο Έλληνας άσος με νταμπλ νταμπλ (21 πόντους, 13 ριμπάουντ και 8 ασσίστ) μαζί με τον Ουέστλι Μάθιους και τον Τζρου Χόλιντεϊ έβαλαν την υπογραφή στο μεγάλο διπλό των «ελαφιών».

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Πέρεθ για Μπενζεμά: «Δεν μου προσέφερε ούτε ένα ποτό»

Με το σκορ 86-88 υπέρ των Σίξερς 23 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού και την μπάλα να «καίει» ο Ουέστλι Μάθιους με ένα μεγάλο τρίποντο έβαλε μπροστά τους Μπακς με 89-88.

Την τελευταία πινελιά έβαλε ο Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος με εξαιρετική άμυνα απέναντι στον πολύ καλό Χάρντεν, απέτρεψε τον τελευταίο στο να ευστοχήσει στην τελευταία του προσπάθεια και η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πήρε την νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ