«Έκλεισαν» το σπίτι των Ουόριορς οι Ρόκετς! (vids)

«Έκλεισαν» το σπίτι των Ουόριορς οι Ρόκετς! (vids)

Οι Χιούστον Ρόκετς πέτυχαν μια τεράστια νίκη μέσα στην έδρα του Γκόλντεν Στέιτ με 122-121, στο πρώτο τους ματς για φέτος στο ΝΒΑ. Σε ένα τρομερό παιχνίδι, οι Ρόκετς κατάφεραν να κερδίσουν τους πρωταθλητές Ουόριορς στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κι ενώ σε όλο το ματς κυνηγούσαν στο σκορ. Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν αυτός που […]

Οι Χιούστον Ρόκετς πέτυχαν μια τεράστια νίκη μέσα στην έδρα του Γκόλντεν Στέιτ με 122-121, στο πρώτο τους ματς για φέτος στο ΝΒΑ.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι, οι Ρόκετς κατάφεραν να κερδίσουν τους πρωταθλητές Ουόριορς στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κι ενώ σε όλο το ματς κυνηγούσαν στο σκορ.

Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν αυτός που στα τελευταία λεπτά πήρε τις «ρουκέτες» στις «πλάτες» του και με τη βοήθεια του Κρις Πολ και του Πιτζέι Τάκερ κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι.

Αυτός που έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στο Χιούστον ήταν ο Τάκερ που με 2/2 βολές έγραψε το 121-122, 44» για το τέλος. Ακολούθησαν, μια λάθος πάσα του Κάρι, αλλά και ένα άστοχο σουτ του ασου των «πολεμιστών» στα 5» για το τέλος.

Στη συνέχεια ο Ντουράντ πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και σκόραρε, όμως η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ. Κι αυτό γιατί οι διαιτητές είδαν το instant replay και ακύρωσαν το καλάθι του «KD», με αποτέλεσμα οι Ρόκετς να πάρουν μια ανέλπιστη νίκη με 122-121 και να αρχίσουν ιδανικά τη σεζόν

https://twitter.com/NBAonTNT/status/920524291128594433

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ