Ντουράντ: «Έμαθα ότι απολύθηκε ο Νας μόλις ξύπνησα, ένιωσα σοκαρισμένος» (vid)

Ντουράντ: «Έμαθα ότι απολύθηκε ο Νας μόλις ξύπνησα, ένιωσα σοκαρισμένος» (vid)

Στο διαζύγιο του Στιβ Νας με τους Νετς αναφέρθηκε ο Κέβιν Ντουράντ. λέγοντας πως το έμαθε ενώ είχε ξυπνήσει ενώ τόνισε πως όταν συνέβη κάτι τέτοιο είναι σοκαριστικό αλλά συνηθίζεται στο NBA

Σε δηλώσεις του ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για την απομάκρυνση του Στιβ Νας από την ομάδα.

Ο άσος του Μπρούκλιν είπε πως έμαθε για την απόλυση του Νας από τις ειδήσεις του ESPN λίγη ώρα μετά αφού ξύπνησε. Παράλληλα τόνισε πως στην αρχή ένιωσε σοκαρισμένος ωστόσο υποστήριξε πως τέτοια περιστατικά είναι συνηθισμένα στο NBA.

Διαβάστε επίσης: «Λύγισαν» τον… τριπλό Κάρι οι Χιτ – Πλήγωσαν τους Νετς οι εξαιρετικοί Μπουλς

Επιπρόσθετα  ο Ντουράντ μίλησε και για τον λόγο που ο ίδιος θεωρεί ότι οδήγησε στην κατάληξη αυτή Νας και Μπρούκλιν.

Όλα όσα δήλωσε ο KD:

«Είσαι πάντα σοκαρισμένος όταν συμβαίνει μια τέτοια κίνηση. Αλλά είναι φυσιολογικό στο ΝΒΑ. Το θέμα ήταν να ετοιμαστούμε για το αποψινό παιχνίδι. Πρόκειται για μία σύντομη αλλαγή πάντα στο πρωτάθλημα, ειδικά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Όμως έχεις προπονήσεις, παιχνίδια που έρχονται, οπότε δεν μπορείς να το σκεφτείς πολύ. Ήταν στο μυαλό μου για λίγο σήμερα.

«Πολλά πράγματα. Δεν είχαμε μια υγιή ομάδα. Απλά δεν παίξαμε καλά. Και αυτό συμβαίνει στο πρωτάθλημα. Αυτό δεν αφαιρεί από το μπασκετικό IQ του Στιβ, τον τρόπο με τον οποίο διδάσκει το παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι αυτό αφαιρεί από τίποτα. Απλά δεν λειτούργησε.

Αυτό είναι το ΝΒΑ. Όλοι αλλάζουν αν θέλετε να το δείτε. Είναι απλώς θέμα – ο κόσμος έξω από τον χώρο μπορεί να βλέπει αυτό που κάνουμε ως μεγαλύτερο από αυτό που είναι, αλλά ερχόμαστε στη δουλειά κάθε μέρα. Παιδιά έχουν ζητήσει ανταλλαγές στο παρελθόν, προπονητές απολύονται, έχουμε διαφωνίες στα αποδυτήρια μας, συμβαίνει στη Λίγκα. Αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε εδώ για δουλειά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ