Σακίλ και Μπάρκλεϊ για Ίρβινγκ: «Ασχολούμαστε με αυτόν τον ηλίθιο» (vid)

Σακίλ και Μπάρκλεϊ για Ίρβινγκ: «Ασχολούμαστε με αυτόν τον ηλίθιο» (vid)

Με πολύ σκληρά λόγια μίλησαν οι Σακίλ Ο' Νίλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ για τον Κάρι Ίρβινγκ ενώ τον χαρακτήρισαν και ηλίθιο.

Τον κόσμο του ΝΒΑ ήρθε να «ταράξει» και πάλι ο Κάιρι Ίρβινγκ όχι για αγωνιστικούς λόγους  αλλά για ένα σύνδεσμο ταινίας που δημοσίευσε με αντισημιτικά μηνύματα.

Ο 30χρόνος γκαρντ δεν τιμωρήθηκε από την Λίγκα γι’ αυτήν την κίνηση ωστόσο δέχθηκε  αρνητική κριτική ενώ οι Σακίλ Ο’ Νίλ  και Τσαρλς Μπάρκλεϊ «άστραψαν» και «βρόντηξαν» με τον παίκτη και τα τελευταία του κατορθώματα μέσα από την εκπομπή τους στο ΤΝΤ.

Διαβάστε επίσης: Τα «σκάει» για τον Τίμπερ η Γιουνάιτεντ

Ο Σακίλ είπε συγκεκριμένα:  «Πρέπει να έχεις συναίσθηση του τι κάνεις. Κάποιοι έχουν, άλλοι όχι. Ο Κάιρι δεν έχει. Όταν είσαι τόσο σπουδαίος παίκτης όσο αυτός, ο κόσμος σε ακούει. Με πονά που καθόμαστε και συζητάμε για πράγματα που μας χωρίζουν. Μιλάμε τώρα και απαντάμε για ό,τι έχει κάνει αυτός ο ηλίθιος. Είμαι υπέρ της ισότητας όλων των ανθρώπων»

Παράλληλα ο Μπάρκλεϊ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το ΝΒΑ έκανε λάθος. Έπρεπε να τον τιμωρήσει. Ο Άνταμ Σίλβερ είναι εβραϊκής καταγωγής και έπρεπε να τον τιμωρήσει. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ασχολούμαστε με αυτόν τον ηλίθιο! Έχουμε τιμωρήσει ανθρώπους για ομοφοβικά ή ρατσιστικά σχόλια και καλά κάναμε. Πιστεύω πως όταν προσβάλεις άλλους ανθρώπους πρέπει να τιμωρείσαι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ