Απίστευτο: Σε ποια χώρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάουαρντ – Σε Λίγκα με έξι ομάδες!

Απίστευτο: Σε ποια χώρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάουαρντ – Σε Λίγκα με έξι ομάδες!

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Ντουάιτ Χάουαρντ, θα αγωνιστεί εκτός ΗΠΑ. Ποια είναι η νέα απίθανη μπασκετική στέγη του superman.

NBA τέλος για τον Ντουάιτ Χάουαρντ, με τη νέα μπασκετική του περιπέτεια να λαμβάνει χώρα στην Ταϊβάν! Ναι, καλά διαβάσατε. Ο 36χρονος σέντερ που αγωνίστηκε σε Μάτζικ, Λέικερς, Σίξερς, Χόρνετς, Χοκς, Ρόκετς και Ουίζαρντς, υπέγραψε στην ομάδα Ταογιουάν Λέοπαρντς, μια ομάδα ηλικίας ενός έτους που αγωνίζεται σε γήπεδο αθλητικού Πανεπιστημίου και συμμετέχει στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της Ταϊβάν που έχει επίσης ηλικία ενός έτους.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο στο μαγικό κόσμο του NBA, με την Ταογιουάν Λέοπαρντς να αποτελεί πλέον τη νέα του μπασκετική στέγη. Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η επιλογή του superman, ο οποίος θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό… φουσκωμένο με πολλά μηδενικά.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στην Premier League: Τέλος εποχής για Λίβερπουλ!

Το επίσης απίστευτο με την επιλογή του Χάουαρντ είναι ότι θα λάβει μέρος σε ένα πρωτάθλημα με έξι ομάδες! . Σε αυτή τη Λίγκα, η οποία ονομάζεται T1 League, συμμετέχουν οι Καόγιουνγκ Άκουας, Νιου Ταϊπέι, Ταϊτσούνγκ Σανς, Ταϊνάν ΓκόστΧοκς, Ταϊβάν ΧέροΜπίαρς, Ταογιουάν Λέοπαρντς, με τους αγώνες να διεξάγονται σε τέσσερα δωδεκάλεπτα και κάθε club να μπορεί να έχει 12 ή 13 παίκτες από τους οποίους οι τρεις μπορούν να είναι ξένοι.

Θυμίζουμε, πως ο Χάουαρντ έλαμψε στο NBA από το 2004 έως το 2022, είχε 15.7 πόντους (59% στο δίποντο, 56.7% στις βολές), 11.8 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, ένα κλέψιμο, 1.8 μπλοκ και 2.7 λάθη ανά 31.8 λεπτά σε 1242 αγώνες κανονικών περιόδων. Πρωταθλητής με τους Λέικερς το 2020, οκτώ φορές All-Star, πέντε φορές μέλος της καλύτερης πεντάδας, τρεις φορές κορυφαίος αμυντικός, πέντε φορές πρώτος ριμπάουντερ, δύο φορές πρώτος μπλοκέρ, αλλά και χρυσός Ολυμπιονίκης το 2008 με την Εθνική των ΗΠΑ στο Πεκίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ