Σε αναμμένα κάρβουνα οι Μπακς με Γιάννη – Εκτός και με τους Σπερς

Σε αναμμένα κάρβουνα οι Μπακς με Γιάννη – Εκτός και με τους Σπερς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πονάει στο γόνατο και οι Μπακς βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, ευελπιστώντας να ξεπεράσει το πρόβλημα ο Greek Freak.

Το καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν έχουν κάνει μέχρι στιγμής σε ολόκληρο το NBA οι Μιλγουόκι Μπακς, καθώς τα «ελάφια» μετράνε εννιά νίκες και μόλις μία ήττα σε αυτά τα δέκα πρώτα παιχνίδια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι φυσικά ο άνθρωπος που τραβάει το κουπί για τα «ελάφια», καθώς ο Greek Freak έχει πάρει από το χέρι τους Μπακς και μαζί με τον Τζρου Χόλιντεϊ κάνουν «όργια» και οδηγούν την ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ από νίκη σε νίκη.

Διαβάστε επίσης: Το χαρακίρι με τη Βαλένθια, θα τον καταδιώκει

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ωστόσο δείχνει να πονά στο γόνατο, το οποίο τον ταλαιπωρεί καιρό τώρα. Αυτός ήταν εξάλλου και ο λόγος που απουσίασε στο τελευταίο παιχνίδι των Μπακς με τους Θάντερ. Αυτός μάλιστα θα είναι και ο λόγος που ο Γιάννης δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στους Σπερς.

Παραμονές του αγώνα με την ομάδα του Τέξας, ο Αντετοκούνμπο έχει μπει στη λίστα των απουσιών των Μπακς και δεν αναμένεται να δώσει το «παρών» απέναντι στην ομάδα του Πόποβιτς. Ο Greek Freak έχει έντονες ενοχλήσεις και στο στρατόπεδο των Μπακς επικρατεί μια αγωνία με την κατάσταση του.

Προς το παρόν πάντως φαίνεται πως τα «ελάφια» το ελέγχουν και προσπαθούν να τον ξεκουράσουν και να δώσουν χρόνο στο γόνατο του Έλληνα σούπερ σταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ