Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ιντιάνα Πέισερς 80-98

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ιντιάνα Πέισερς 80-98

Όσο και αν προσπάθησε ο Λεμπρόν Τζέιμς ( 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ) δεν κατάφερε να οδηγήσει τους Καβαλίερς σε ακόμη μία νίκη μέσα στο Κλίβελαντ με τους Ιντιάνα Πέισερς να επικρατούν με σκορ 98-80 και να κάνουν το break.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν τα play off οι Ιντιάνα Πέισερς που επικράτησαν στο Κλίβελαντ των Καβαλίερς με σκορ 98-80, κάνοντας break από το πρώτο κιόλας μεταξύ τους ματς. Ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε ακόμη μία βασιλική εμφάνιση (24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ), αλλά όσο και και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να φέρει ακόμη μία νίκη στην ομάδα του.

Από την πλευρά των νικητών ξεχώρισε ο σούπερ σταρ τους, Βίκτορ Ολαντίπο, ο οποίος σημείωσε 32 πόντους, ενώ δίπλα του είχε και τους Τέρνερ, Μπογκντάνοβιτς που με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα βοήθησαν τα μέγιστα για να έρθει αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα για τους Πέισερς.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα αμυντικά λάθη των παικτών των Καβαλίερς και έτσι δεν άργησαν να «χτίσουν» μεγάλη διαφορά (8-25) που έφτασε μέχρι και στο +21 (21-33) για εκείνους.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς όσο και αν βοηθούσε να κλείσει η «ψαλίδα» με τους πόντους του κάτι τέτοιο ήταν, ουσιαστικά, ανέφικτο. Από τη μεριά της η ομάδα από την Ιντιάνα έπαιζε πολύ καλή άμυνα και στην επίθεση ήξερε τι ήθελε να κάνει, κάτι που φαίνεται και από το τελικό αποτέλεσμα.

Τα δωδεκάλεπτα: 14-33, 38-55, 65-73, 80-98

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ