Αποθέωσε τον Γουεμπανιάμα ο Αντετοκούνμπο (vid)

Αποθέωσε τον Γουεμπανιάμα ο Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Βίκτορ Γουμπανιάμα έχει μαγέψει όλον τον μπασκετικό πλανήτη με τις επιδόσεις του, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τον αποθεώνει για ακόμα μία φορά στην εκπομπή του Σερτζ Ιμπάκα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «How Hungry Are You» του Σερτζ Ιμπάκα, στο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 14 Νοεμβρίου και αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο ταλέντο του Παγκοσμίου μπάσκετ, τον Βίκτορ Γουμπανιάμα, τονίζοντας πως το NBA δεν είναι προετοιμασμένο γι’ αυτό που έρχεται.

«Πόσα χρόνια θα παίξεις ακόμα; Πέντε; Επτά; Φίλε, θα είσαι στη Λίγκα όταν έρθει αυτό το παιδί. Προετοιμάσου, γιατί αν δεν είσαι προετοιμασμένος… Αυτό το παιδί θα είναι μεγάλο πρόβλημα. Μεγάλο πρόβλημα! Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου, τον παρακολούθησα γιατί έπαιξε με τον αδελφό μου, είναι πιο ψηλός από τον Γκομπέρ, κόβει σουτ όπως ο Γκομπέρ και σουτάρει όπως ο Ντουράντ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-0: «Χ»αμένοι και οι δύο

Αδελφέ… Αδελφέ, είναι τρελό! Έχει καλό χαρακτήρα, αν μείνει υγιής, θα γίνει πραγματικά πολύ καλός», ήταν τα λόγια του Greek Freak για το παιδί φαινόμενο που βλέπει τον κόσμο από τα 2μ. και 22 εκ.

Θυμίζουμε πως ο Γουμπανιάμα έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές πως ο Giannis είναι ένα από τα είδωλά του και πως προσπαθεί να «κλέβει» στοιχεία και να τα βάζει στο παιχνίδι του.

Δείτε την ανάρτηση του Ιμπάκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ