Ντόρσεϊ: Η εκτόξευση, το όνειρο, η επιστροφή και ο… Ολυμπιακός (vids)

Ντόρσεϊ: Η εκτόξευση, το όνειρο, η επιστροφή και ο… Ολυμπιακός (vids)

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζει να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στην G League του NBA και διεκδικεί όλο και περισσότερο τη θέση του στο ρόστερ των Μάβερικς.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό με σκοπό να κυνηγήσει το όνειρό του και να αγωνιστεί ξανά στο NBA. Δεν είναι κρυφό πως η μεγαλύτερη επιθυμία του ομογενή γκαρντ ήταν πάντα να καθιερωθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη. Ο Ντόρσεϊ κατάφερε να βρει το καλοκαίρι ένα two-way συμβόλαιο με τους Ντάλας Μάβερικς, έχοντας την ευκαιρία να αγωνιστεί στην G League και στην αναπτυξιακή ομάδα των Ντάλας, τους Τέξας Λέτζεντς και μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις του έχει αποδείξει αν μη τι άλλο ότι αξίζει να δοκιμαστεί και πάλι στο κορυφαίο επίπεδο.

Η εκτόξευση και η επιστροφή

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του Μπαρτζώκα σε Κάνααν και η ευκαιρία στην Πάτρα (vid)

Το τελευταίο διάστημα ο Ντόρσεϊ πραγματοποιεί τη μία εξαιρετική εμφάνιση μετά την άλλη. Σε δέκα παιχνίδια με τους Λέτζεντς μετράει 21.1 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 30.6 λεπτά συμμετοχής ανά ματς. Προφανώς και το επίπεδο του είναι υψηλότερο από τις απαιτήσεις της G League.

Το ζητούμενο για τον ίδιο είναι να καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους του Ντάλας και κυρίως τον Τζέισον Κιντ πως αξίζει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας στο NBA, όσο φυσικά του επιτρέπει το είδος του συμβολαίου που έχει υπογράψει.

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με τον ορισμό της G League οι παίκτες που έχουν two-way συμβόλαιο θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στην G League και όχι περισσότερες από 45 ημέρες με τις πρώτες τους ομάδες, οπότε οι ευκαιρίες που μπορεί να πάρει για να αποδείξει την αξία του είναι πολύ συγκεκριμένες.

Τρελαίνει κόσμο

Οι εμφανίσεις του Ελληνοαμερικανού πάντως δεν περνούν απαρατήρητες από τους φανς των Μάβερικς. Ο Ντόρσεϊ έχει κερδίσει σε μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη και τη συμπάθεια των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι εκδηλώνουν συνεχώς την επιθυμία τους να τον δουν να αγωνίζεται περισσότερο με τη φανέλα των Μαβς. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που συγκρίνουν αυτά που μπορεί να προσφέρει, με τα όσα κάνει ο Τιμ Χάρνταγουεϊ, θεωρώντας πως ο Ντόρσεϊ μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο σημαντικός στο ρόστερ της ομάδας.

Το μέλλον και ο… Ολυμπιακός

Όπως φαίνεται το μέλλον του Τάιλερ αυτήν τη στιγμή είναι στην Αμερική. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο να πραγματοποιήσει την επιστροφή που ονειρευόταν τόσο καιρό και να βρει επιτέλους τη θέση του στο πρωτάθλημα του NBA. Αν φυσικά αυτό τελικά δεν συμβεί, στο πίσω μέρος του μυαλού του Τάιλερ θα υπάρχει πάντα η επιστροφή στην Ευρώπη, εκεί όπου τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Το κενό που άφησε άλλωστε στον Ολυμπιακό και κλήθηκε να καλύψει ο Αϊζάια Κάνααν, μέχρι στιγμής είναι κάτι παραπάνω από εμφανές, καταδεικνύοντας την τρομερή συνεισφορά του αλλά και την επίδρασή του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ