Γιάννης : «Δεν εμφανιστήκαμε ποτέ στο παρκέ»

Γιάννης : «Δεν εμφανιστήκαμε ποτέ στο παρκέ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε τη νέα ήττα των Μπακς από τους Σέλτικς με 120-106 τονίζοντας πως τα ελάφια δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο παρκέ του TD Garden.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 30 πόντους, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει τη νέα ήττα των Μπακς στην Βοστώνη από τους Σέλτικς, αυτή την φορά με 120-106.

Έτσι οι Κέλτες έφτασαν στο 2-0 νίκες και η σειρά των αγώνων πηγαίνει στο Μιλγουόκι. Ο Έλληνας σούπερ σταρ, εκτός από τους 30 πόντους (13/16 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 4/9 βολές), σε 43 λεπτά αγώνα, μάζεψε 9 ριμπάουντ, έδωσε 8 ασίστ, είχε 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο. Μετά το ματς ο Γιάννης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τη νέα ήττα και τη δύσκολη θέση που βρίσκονται τα ελάφια πλέον.

«Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να προσπαθήσουμε περισσότερο. Σαν ομάδα δεν εμφανιστήκαμε καν στο παρκέ. Ελπίζω επιστρέφοντας στο Μιλγουόκι να υπερασπιστούμε την έδρα μας κερδίζοντας και τα δύο παιχνίδια. Εγώ και ο Μίντλετον είμαστε οι ηγέτες της ομάδας και θα πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα και στους άλλους», δήλωσε σχετικά ο 23χρονος άσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ