Έτοιμοι να καταρρίψουν μυθικό ρεκόρ οι Σπερς

Έτοιμοι να καταρρίψουν μυθικό ρεκόρ οι Σπερς

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς πάνε να καταρρίψουν το ρεκόρ θεατών στην ιστορία του NBA, στον αγώνα με τους Γουόριορς, με 62.000 κόσμο.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς θα υποδεχθούν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, το βράδυ της Παρασκευής (13/01), στην ιστορική τους έδρα, στο θρυλικό Alamodome, στο οποίο αγωνίστηκαν από το 1993 έως το 2002.

Το τεράστιο γήπεδο, η κατασκευή του οποίου κόστισε 186 εκατ. δολάρια, θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του για την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς μετά από 20 χρόνια, με τους διοικούντες να ανακοινώνουν πως βρίσκεται πλέον 5 χιλιάδες εισιτήρια μακριά από το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του NBA και 8 χιλιάδες εισιτήρια μακριά από το να γεμίσει το γήπεδο στο 100%.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα η Μπολόνια για τον Ρέαμπτσιουκ – Έτοιμη να δώσει ως και 4.5 εκατ ευρώ αν…

Σύμφωνα με την ενημέρωση έχουν ήδη πωληθεί περισσότερα από 57 χιλιάδες εισιτήρια και η διάθεσή τους συνεχίζεται με τις τιμές να ξεκινούν από τα 10 δολάρια, με σκοπό να δημιουργήσουν μια τρομερή ατμόσφαιρα και να καταρρίψουν το ιστορικό ρεκόρ των 62.046 θετών στο παιχνίδι των Σικάγο Μπουλς με τους Ατλάντα Χοκς στις 27 Μαρτίου του 1998.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ