Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι αμφίβολος για το ματς που αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ του Τζαμπάρ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι αμφίβολος για το ματς που αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ του Τζαμπάρ

Όλοι περιμένουν πως ο Λεμπρόν Τζέιμς θα καταφέρει στην αποψινή (05:00) αναμέτρηση των Λέικερς με τους Θάντερ να σπάσει το ρεκόρ με τους περισσότερους πόντους στην ιστορία του NBA, ωστόσο ο «Βασιλιάς» είναι αμφίβολος.

Μόλις 36 πόντους μακριά βρίσκεται ο Λεμπρόν Τζέιμς από το να γράψει για ακόμα μία φορά ιστορία και να καταρρίψει το ρεκόρ του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ για τους περισσότερους πόντους στην ιστορία του NBA.

Οι περισσότεροι περιμένουν αυτό να συμβεί στη σημερινή (05:00) αναμέτρηση των Λέικερς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ωστόσο όπως ενημέρωσε η ομάδα του Λος Άντζελες, ο «Βασιλιάς» έχει δηλωθεί ως questionable (αμφίβολος) για το συγκεκριμένο παιχνίδι εξαιτίας ενοχλήσεων που έχει στον αστράγαλο και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Διαβάστε επίσης: 08/02/1981: 42 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 (vids+pics)

Αν τελικά δεν αγωνιστεί ή αν σημειώσει λιγότερους από 36 πόντους, θα έχει την ευκαιρία να καταρρίψει το ρεκόρ στην επόμενη αναμέτρηση των «λιμνανθρώπων», κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/2) στις 05:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ