All Star Game 2023: Τρομερό σόου και νικητής ο 1.88μ., ΜακΚλάνγκ (vid)

All Star Game 2023: Τρομερό σόου και νικητής ο 1.88μ., ΜακΚλάνγκ (vid)

Τρομερό show από τον μόλις 1.88μ. ΜακΜακλάνγκ, που διέλυσε τον ανταγωνισμό στο Dunk Contest του NBA All-Star Weekend 2023 και πήρε το βραβείο με δύο 50άρια στον τελικό απέναντι στον Τρέι Μέρφι.

Ο διαγωνισμός καρφωμάτων του NBA All-Star 2023 δεν είχε μεγάλα ονόματα. Είχε όμως σπουδαίες προσπάθειες, με τον Τρέι Μέρφι και τον Μακ ΜακΛάνγκ να φτάνουν στον τελικό και τον δεύτερο να παίρνει τον τίτλο του καλύτερου dunker με περίπατο και με ένα ασύλληπτο show που άφησε το κοινό άναυδο.

Τη στιγμή που ο κόσμος δεν περίμενε πολλά και έλεγε ότι τα έχει δει όλα, ο ύψους 1μ.88 γκαρντ που ανήκει στους Σίξερς, ήταν εκεί για να πάει κόντρα στη βαρύτητα και στη λογική.

Πήρε δύο 50άρια στον τελικό και λίγα ήταν, για να γνωρίσει την αποθέωση και να βγάλει και την αναμνηστική φωτογραφία δίπλα στον Τζούλιους Έρβινγκ.

Ο Τρέι Μέρφι των Πέλικανς ήταν ένας καλός αντίπαλος, όμως η αλήθεια είναι πως τα καλά του καρφώματα τα έκανε μάλλον νωρίς για να σιγουρέψει την συμμετοχή του στον τελικό.

«Είμαι ευλογημένος που το NBA μου έδωσε την ευκαιρία» ήταν η ατάκα του ΜακΚλάνγκ στο φινάλε ενός πραγματικά πολύ όμορφου διαγωνισμού που απόλαυσε ο κόσμος.

Δείτε τον διαγωνισμό καρφωμάτων:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ