Μπακς – Σέλτικς 116-92

Μπακς – Σέλτικς 116-92

Οι Μιλγουόκι Μπακς συνέτριψαν με 116-92 τους Μπόστον Σέλτικς στο Game 3 της σειράς και μείωσαν σε 2-1 τις νίκες.

Οι Μπακς έδειξαν ότι δεν θέλουν να είναι κομπάρσοι στη σειρά των playoffs με τους Σέλτικς και τους νίκησαν με 116-92 στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι. Η ομάδα του Μιλγουόκι μείωσε σε 2-1 τις νίκες στη σειρά πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Τα «ελάφια» βρήκαν αντίδραση μετά τις δύο απανωτές ήττες στη Βοστώνη αποδίδοντας πολύ ωραίο μπάσκετ. Από την αρχή της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έδειξαν ποιος θα είναι το αφεντικό του παρκέ. Μπήκαν δυνατά παίρνοντας γρήγορα διψήφια διαφορά την οποία διατήρησαν μέχρι το τρίτο δωδεκάλεπτο.

Εκεί οι Κέλτες ψαλίδισαν τη διαφορά στους οκτώ πόντους (85-77), ωστόσο οι Μπακς έβγαλαν αντίδραση και πήραν τη μεγάλη νίκη. Πλέον, ελπίζουν σε δεύτερη σερί επικράτηση επί των αντιπάλων τους για να ισοφαρίσουν τη σειρά και να πάνε για το break στο TD Garden.

Άπαντες για τους Μπακς βοήθησαν όσο μπόρεσαν για τη νίκη, όπως φυσικά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak έκανε εξαιρετική εμφάνιση σημειώνοντας 19 πόντους, ενώ μάζεψε 4 ριμπάουντ και έδωσε άλλες τόσες ασίστ. Ο Μίντλετον ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές με 23 πόντους.

Για τους ηττημένους, ο Χόρφορντ έβαλε 16 πόντους, ενώ ο Μονρό έκανε double-double με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 27-12, 58-45, 85-77, 116-92

https://www.youtube.com/watch?v=4V0DNy_X23I

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ