Απίστευτο: Ο Γουέστμπρουκ θα πάρει λιγότερα χρήματα από τον Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό

Απίστευτο: Ο Γουέστμπρουκ θα πάρει λιγότερα χρήματα από τον Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ θα συνεχίσει στους Κλίπερς και θα παίρνει λιγότερα λεφτά από τον Μάριους Γκριγκόνις, που είναι «παροπλισμένος» στον Παναθηναϊκό.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ήταν σε επαφές με τους Λος Άντζελες Κλίπερς και τελικά αποφάσισε να πει το «ναι» και να συνεχίσει την καριέρα του στην πόλη των «αγγέλων», που αγωνιζόταν μέχρι πριν μερικές μέρες (ήταν στους Λέικερς).

Ο πρώην άσος των Λέικερς επρόκειτο να λάβει 47 εκατομμύρια δολάρια για φέτος, ενώ σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν οι Γιούτα Τζαζ καλούνται να του καταβάλλουν 13,2 εκατομμύρια δολάρια και θα μείνει και τυπικά ελεύθερος.

Μόλις οριστικοποιηθεί το ακριβές ποσό της αποζημίωσής του από τους «μορμόνους» ο εκρηκτικός γκαρντ αναμένεται να υπογράψει στους Κλίπερς για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Το ποσό που θα πάρει από τη νέα του ομάδα θα είναι 784,914 δολάρια, δηλαδή οι μίνιμουμ απολαβές που προβλέπονται για βετεράνο παίκτη στο NBA.

Για να γίνει καλύτερα αντιληπτό το ύψος των αποδοχών του, αλλά και το τι συμβαίνει στον φετινό Παναθηναϊκό σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό και όχι μόνο, ο -παροπλισμένος- Μάριους Γκριγκόνις λαμβάνει 900.000 ευρώ ετησίως από το τριφύλλι.

Με λίγα λόγια ένας παίκτης που ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το buy out του το καλοκαίρι και ήθελε πολύ, δίνοντας του ιδιαίτερα παχυλό συμβόλαιο για να μην αγωνίζεται ουσιαστικά, θα πάρει παραπάνω χρήματα από τον Γουέστμπρουκ που καλός ή κακός είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ του πρωτταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ