Εξετάζει την αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής των παρατάσεων το ΝΒΑ

Εξετάζει την αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής των παρατάσεων το ΝΒΑ

Οι άνθρωποι του ΝΒΑ φαίνεται πως αναζητούν ένα νέο φορμάτ όσον αφορά τη διεξαγωγή των παρατάσεων.

Το ΝΒΑ πάντα προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να βελτιώσει το προϊόν του και αναζητά συνεχώς αλλαγές που μπορούν να φέρουν νέο ενδιαφέρον τόσο εντός, όσο και εκτός των παρκέ του μαγικού κόσμου.

Έτσι η νέα καινοτομία που σκέφτονται οι άνθρωποι της λίγκας έχει να κάνει με το φορμάτ των παρατάσεων. Όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια αν η κανονική περίοδος ενός αγώνα ολοκληρωθεί στην ισοπαλία τότε οι ομάδες καλούνται να παίξουν ένα έξτρα πεντάλεπτο για να αναδειχθεί ο νικητής. Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστούν δύο και τρεις παρατάσεις.

Αυτό θέλουν να αποφύγουν στο ΝΒΑ, καθώς θεωρούν ότι τα έξτρα λεπτά επηρεάζουν τους παίκτες, ενώ βγαίνουν εκτός και τα υπόλοιπα τηλεοπτικά προγράμματα. Έτσι φαίνεται να εξετάζουν την επιλογή τού οι ομάδες να κυνηγούν έναν συγκεκριμένο αριθμός πόντων. Όπως ακριβώς γίνεται τα τελευταία στο All Star Game που στην τέταρτη περίοδο όποια ομάδα φτάσει πρώτη τους 24 πόντους (προς τιμήν του Κόμπι Μπράιαντ) νικά.

Φυσικά, η εν λόγω πρόταση έχει πέσει απλά στο τραπέζι και δεν είναι σίγουρο πως θα γίνει πράξη στο άμεσο μέλλον, ωστόσο δείχνει πως οι άνθρωποι της λίγκας εξετάζουν διάφορες παραλλαγές για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των θεατών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ