To ΝΒΑ πήρε πίσω το τριμπλ-νταμπλ του Αντετοκούνμπο

To ΝΒΑ πήρε πίσω το τριμπλ-νταμπλ του Αντετοκούνμπο

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε το ΝΒΑ, αποφασίστηκε ώστε να μην μετρήσει το ριμπάουντ του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην τελευταία φάση του αγώνα με τους Γουίζαρντς.

Το ΝΒΑ ακύρωσε το τριπλ νταμπλ του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση με την Ουάσινγκτον, καθώς δεν δέχθηκε στη στατιστική το 10ο ριμπάουντ του Greek Freak.

Η απόφαση τελικά πάρθηκε από τη διοργανώτρια αρχή για μία φάση που «σήκωσε» αρκετή συζήτηση τις τελευταίες ώρες, καθώς η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος που συνέβη ήταν λίγο… περίεργος.

Ο Έλληνας σταρ του Μιλγουόκι αστόχησε οικειοθελώς σε λέι απ στα τελευταία δευτερόλεπτα προκειμένου να πάρει ο ίδιος το επιθετικό ριμπάουντ και να φτάσει, με αυτόν τον τρόπο τα 10 έτσι ώστε να «γράψει» το τέταρτο εφετινό του τριπλ νταμπλ.

Η κίνησή του προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά στη λίγκα, με αποτέλεσμα να εξεταστεί πιο προσεκτικά η φάση για να διαπιστωθεί εάν όντως το συγκεκριμένο ριμπάουντ θα μετρούσε κανονικά ή, όχι στη στατιστική του Giannis.

Τελικά, το ΝΒΑ αφαίρεσε το επιθετικό ριμπάουντ από την στατιστική του Αντετοκούνμπο, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 9 κι ως εκ τούτου δεν υπήρξε τριπλ νταμπλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ