Σοκ με Ντόντσιτς στους Μάβερικς!

Σοκ με Ντόντσιτς στους Μάβερικς!

Ο Λούκα Ντόντσιτς εγκατέλειψε την αναμέτρηση των Μάβερικς με τους Πέλικανς και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του Ντάλας με τον Λούκα Ντόντσιτς και το γεγονός πως αποχώρησε…

Συγκεκριμένα, το μεγάλο αστέρι των Μαβς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι με τους Πέλικανς, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον γοφό προκαλώντας σοκ στον Τζέισον Κιντ και τους συνεργάτες του, αφού ήταν πολύ έντονες οι ενοχλήσεις.

Ο Σλοβένος γκαρντ εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος μετά το τέλος του αγώνα, καθώς «κουβαλάει» εδώ και μία εβδομάδα τον τραυματισμό αυτό. Δεν ήταν και δύσκολο να προβεί σε αυτό το συμπέρασμα, αφού ο ίδιος περπατούσε με δυσκολία.

«Δεν μοιάζει καλό. Δεν είχα ποτέ ξανά έναν τέτοιο τραυματισμό. Δεν δέχθηκα κάποιο χτύπημα, απλώς πονάω και είναι λίγο περίεργο για εμένα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει», δήλωσε ο Ντόνσιτς, ο οποίος αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Το είδε και ο προπονητής του, στους Ντάλας Μάβερικς, Τζέισον Κιντ. «Βλέπουμε ότι δεν μπορεί να κινηθεί σωστά, στην επίθεση, στην άμυνα. Τον επηρεάζει παντού. Προσπαθεί να παλέψει με τον πόνο και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, αλλά…», ήταν τα λόγια του Κιντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ