Πέισερς – Καβαλίερς 100-104

Πέισερς – Καβαλίερς 100-104

Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να είναι εξαιρετικός, οι Καβαλίερς πήραν τη νίκη μέσα στην Ιντιάνα επί των Πέισερς με 104-100 και ανέκτησαν πάλι το πλεονέκτημα έδρας.

Οι Καβαλίερς παρότι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο πριν το παιχνίδι, καθώς με ενδεχόμενη ήττα το φάσμα του αποκλεισμού θα ήταν κοντά, εντέλει επικράτησαν των Πέισερς εκτός έδρας με 104-100 και ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά.

Ο λόγος που συνέβη αυτό και δεν υπέστησαν και τρίτη ήττα από τους Πέισερς οι Καβς δεν είναι άλλος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος σε όλη τη σειρά κάνει όργια. Ο βασιλιάς το πήρε πάνω του και οι Καβαλίερς έφυγαν νικητές από την Ιντιάνα με 104-100, ανέκτησαν το πλεονέκτημα και επιστρέφουν στο Κλίβελαντ για να προηγηθούν με 3-2.

Ο ΛεΜπρόν ήταν άστοχος έξω από τη γραμμή των τριών πόντων, όμως έκανε όλα τα υπόλοιπα και οδήγησε την ομάδα του σε μια πολύ σημαντική νίκη, σίγουρα τη σημαντικότερη ως τώρα.

Ο σούπερ σταρ των ιπποτών πέτυχε 32 πόντους, μάζεψε 13 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ κι έκανε 2 κοψίματα, όντας ο κορυφαίος του γηπέδου, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Κόρβερ με 18 πόντους. Για τους γηπεδούχους πρώτος σκόρερ ήταν ο Σαμπόνις με 19 πόντους, ενώ από 17 πέτυχαν Τέρνερ και Ολαντίπο και 12 οι Γιανγκ και Κόλισον.

https://www.youtube.com/watch?v=9CCKeQKOdrM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ