Ντουράντ : «Ο Γιάννης πρέπει να παίξει για τον εαυτό του»

Ντουράντ : «Ο Γιάννης πρέπει να παίξει για τον εαυτό του»

Ο σταρ της ομάδας των Ουόριορς έδωσε μια συμβουλή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την παραμονή του στους Μπακς και το μέλλον του γενικότερα.

Ο Κέβιν Ντουράντ βρέθηκε καλεσμένος στο ESPN κι έδωσε μια σημαντική συμβουλή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την παραμονή του στους Μπακς. Ο σταρ των Ουόριορς ουσιαστικά τον παρότρυνε μέσω των δηλώσεων του να κοιτάξει το καλύτερο για τον εαυτό του κι όχι απαραίτητα να μείνει στα ελάφια, αλλά να κάνει ότι χρειάζεται για να εκτοξευθεί στην καριέρα του.

«Εγώ θα του έλεγα να παίξει για τον εαυτό του» είπε ο Ντουράντ «Γιατί είναι αυτός που κάνει τη δουλειά, είναι αυτός που κάθε πρωί που ξυπνάει παραμένει προσηλωμένος στο στόχο. Προφανώς, ακούγεται καλό στα αυτιά των ιδιοκτητών και των φανς των Μπακς (ότι θέλει να παραμείνει), επειδή θέλει τόσο πολύ να τους ευχαριστήσει. Αυτό το καταλαβαίνω, αλλά η καριέρα του αφορά αυτόν προσωπικά», σχολίασε ο Ντουράντ.

«Αυτό έχει να κάνει με όλα όσα νιώθει ο ίδιος, για το τι θέλει πραγματικά να κάνει και με το εάν θα αισθάνεται καλά με το επίπεδο μπάσκετ που θέλει να παίζει. Δεν πρόκειται να παραμείνει στο Μιλγουόκι εάν δεν περνάει καλά παίζοντας στην ομάδα», είπε ο Κέβιν Ντουράντ, αναφερόμενος στο μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το σχόλιο αυτό το έκανε ο σταρ των Ουόριορς με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Αντετοκούνμπο στην εκπομπή «60 minutes», για την παραμονή του για πάντα, στο Μιλγουόκι: «Οπωσδήποτε θέλω να μείνω, όπως έκανε το ίδιο ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Τιμ Ντάνκαν και ο Ντιρκ Νοβίτσκι. Θέλω να μοιάσω σε αυτούς, που έμειναν στην ίδια πόλη και αγωνίστηκαν για αυτή, για 20 χρόνια», είχε πει τότε ο Έλληνας φόργουορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ