Τινάζουν την μπάνκα στον αέρα οι Γουόριορς

Τινάζουν την μπάνκα στον αέρα οι Γουόριορς

Ένα mega trade που θα προκαλέσει αίσθηση στο ΝΒΑ προετοιμάζουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, θέλοντας να φτιάξουν μια περιφέρεια που θα προκαλεί τρόμο.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι αναμφίβολα η ομάδα που κυριαρχεί την τελευταία δεκαετία στο ΝΒΑ με έξι παρουσίες σε τελικούς ΝΒΑ και τέσσερις κατακτήσεις, με τον Στιβ Κερ να προσανατολίζεται να επεκτείνει την δυναστεία που έχει δημιουργήσει.

Αυτό θα συμβεί αν πραγματοποιηθεί το trade που αναφέρει το «NBA Analysis Network». Ένα trade που θα ισχυροποιήσει πολύ τους περσινούς πρωταθλητές και θα φτιάξει μια υπέροχη big three μαζί με τους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον, θυμίζοντας την αντίστοιχη με τον Κέβιν Ντουράντ πριν από μερικά χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ατσάλινη Σάκκαρη, πέρασε στα προημιτελικά (2-1)

Το ρεπορτάζ λοιπόν από το εν λόγω σάιτ κάνει λόγο για την μετακίνηση του Καουάι Λέοναρντ από τους Λος Άντζελες Κλίπερς στους Γουόριορς. Οι Πολεμιστές αναμένεται να περιμένουν για να δουν πως θα εξελιχθεί η σεζόν για τους Κλίπερς, για να δουν αν θα έχουν πρόσφορο έδαφος από πλευράς παίκτη για να προχωρήσουν.

Τέσσερις παίκτες αναμένεται να γίνουν κάτοικοι Λος Άντζελες με τα ονόματα των Άντριου Γουίγκινς, Μόουζες Μούντι, Πάτρικ Μπόλντγουϊν και Τζόναθαν Κουμίνγκα να έρχονται να προστεθούν σε δύο draft picks πρώτου γύρου του 2027 και 2029, σε ένα πακέτο που πιστεύεται πως θα κάμψει τις αντιδράσεις της ομάδας του Λ.Α.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ