Τζαζ – Θάντερ 113-96

Τζαζ – Θάντερ 113-96

Για ακόμη ένα παιχνίδι οι Θάντερ εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων με τη Γιούτα να κάνει το 3-1 και να απέχει μόλις μια νίκη από το να ολοκληρώσει την έκπληξη.

Μετά τη νίκη τους στο 4ο παιχνίδι της σειράς, οι Τζαζ είναι ένα βήμα από την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ. Εκπληκτικός ο Μίτσελ που με 33 πόντους βοήθησε τη Γιούτα να κάνει το 3-1 στη σειρά.

Το μπλαζέ ύφος φαίνεται πως έχει κοστίσει στους Θάντερ που πλέον αναζητούν ένα μικρό θαύμα για να προκριθούν στην επόμενη φάση των πλέι οφ. Οι Τζαζ έδωσαν ακόμη ένα μεγάλο μάθημα ομαδικότητας και αμυντικής προσήλωσης στους αστέρες της Οκλαχόμα και δίκαια έχουν φτάσει στο 3-1 και μόλις μια νίκη μακριά από την πρόκριση.

Ο Ντονοβαν Μίτσελ ήταν απολαυστικός και με 33 πόντους συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του. Με 10/20 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 4/5 βολές, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 τάπα και 0 λάθη σε κάτι λιγότερο από 40 λεπτά συμμετοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Οκλαχόμα. Πέρα από τον Μίτσελ, οι Τζο Ίνγκλις με 20 πόντους και ο Ρούντι Γκομπέρ με 16, έβαλα και αυτοί το λιθαράκι τους στη 3η νίκη της ομάδας τους στη σειρά.

Από την άλλη οι αστέρες των Θάντερ δεν κατάφεραν για ακόμη ένα παιχνίδι να κάνουν τη διαφορά. Οι Πολ Τζόρτζ με 32 πόντους και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ με 23 πόντους έκαναν ότι μπορούσαν, όμως οι Καρμέλο και Άνταμς με 11 και 9 πόντους αντίστοιχα δεν μπόρεσαν να τους ακολουθήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ