Πιπεράτες αποκαλύψεις από παλαίμαχο NBAer: «Εχω υποστεί κάταγμα στο πέος τρεις φορές…»

Πιπεράτες αποκαλύψεις από παλαίμαχο NBAer: «Εχω υποστεί κάταγμα στο πέος τρεις φορές…»

Αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή έκανε ο Ντένις Ρόντμαν.

Για την προσωπική του ζωή μίλησε με λεπτομέρειες ο Ντένις Ρόντμαν.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς, προχώρησε σε πιπεράτες αποκαλύψεις, αναφέροντας ερωτικές πράξεις του που οδήγησαν σε ατυχήματα.

“Ήμουν σε ένα πλοίο στο Ντάλας με την κοπέλα μου και κάναμε διάφορα. Θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και τότε εκείνη μου είπε να πάω λίγο πιο μακριά, να πάρω φόρα και να πηδήξω πάνω στο αιδοίο της. Ξεκινάω λοιπόν να τρέχω και την ώρα που είμαι έτοιμος να μπω, ακούω ένα «κρακκκ» και τα πάντα γέμισαν με αίμα. Εκείνη είχε γεμίσει με αίμα. Ήταν μια λευκή κοπέλα καλυμμένη με αίμα. Ούρλιαζε διαρκώς γιατί νόμιζε ότι πέθανα. Έλεγε «θεέ μου τον σκότωσα, είναι νεκρός». Τότε της είπα ότι ζω αλλά έσπασα το πέος μου”, ανέφερε ο Ρόντμαν.

“Τη δεύτερη φορά έπαιζα στους Πίστονς και είχαμε ματς με τους Χιούστον Ρόκετς. Ένα κορίτσι που το έλεγαν Τρέισι, ήρθε να με βρει και βγήκαμε για φαγητό. Μου είπε τότε πως θέλει να μάθει πως θα κάνει στοματικό έρωτα γιατί είχε διαβάσει ένα βιβλίο που ανέλυε δέκα διαφορετικούς τρόπους. Κάνω σεξ μαζί της και κάποια στιγμή κάθεται με τόση δύναμη πάνω μου, που άκουσα πάλι «κρακκκ». Η τρίτη φορά ήταν πάλι την ίδια κοπέλα αλλά στη Νέα Υόρκη. Ανεβήκαμε στο δωμάτιο, κάναμε σεξ και το επόμενο που θυμάμαι είναι να είμαι στο νοσοκομείο με σπασμένο πέος”, είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ