Καβαλίερς – Πέισερς 98-95

Καβαλίερς – Πέισερς 98-95

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς τα χρειάστηκαν απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς, αλλά είχαν έναν σούπερ ΛεΜπρόν Τζέιμς που τους έδωσε τη νίκη με τρίποντο buzzer-beater.

Οι Καβαλίερς ήταν αυτοί που γεύτηκαν τη χαρά της νίκης στο Κλίβελαντ, καθώς επικράτησαν με 98-95 των Πέισερς και έκαναν το 3-2 στη σειρά των playoffs. Ο δήμιος της ομάδας της Ιντιάνα έχει ονοματεπώνυμο και… προσωνύμιο. Λέγεται ΛεΜπρόν Τζέιμς ή αν προτιμάτε, «βασιλιάς».

Ο ΛεΜπρόν ήταν συγκλονιστικός με τους 44 πόντους που πέτυχε στον αγώνα, ωστόσο ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στο Κλίβελαντ με δικό του buzzer-beater τρίποντο! Μάλιστα, οι Πέισερς είχαν την ευκαιρία να φύγουν με το διπλό, αλλά ο ΛεΜπρόν έκανε τάπα στον Ολαντίπο 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και στην επόμενη φάση μετά το τάιμ άουτ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Επίσης, ο «βασιλιάς» κατέβασε και 10 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ. Ακολούθησαν ο Κορβέρ με 19 πόντους και ο Λαβ με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους, ο Σαμπόνις ήταν ο αρχισκόρερ, πίσω του ο Γιανγκ με 16, ενώ ο Βίκτορ Ολαντίπο είχε 12 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-25, 49-56, 81-73, 98-95

https://youtu.be/NpcqC5ByRLU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ