Μπακς – Σέλτικς 97-86

Μπακς – Σέλτικς 97-86

Οι Μπακς επικράτησαν των Σέλτικς με 97-86, ισοφάρισαν σε 3-3 την σειρά και η πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολής θα κριθεί σε Game 7 στη Βοστόνη. Ηγετική εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σε έβδομο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση ανάμεσα στους Μπακς και τους Σέλτικς, με τα ελάφια να επικρατούν με 97-86 και να ισοφαρίζουν την σειρά σε 3-3. Σε ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις το Μιλγουόκι άντεξε και εν συνεχεία επέβαλε τον ρυθμό του με αποτέλεσμα να πάρει την πιο σημαντική νίκη έως στα playoffs (μέχρι την επόμενη).

Οι Μπακς με κορυφαίο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ήταν καλύτεροι καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι επικράτησαν τελικά σχετικά εύκολα με 97-86, ισοφάρισαν τη σειρά και πάνε στην Βοστόνη τα ξημερώματα της Κυριακής για το μπρέικ και την πρόκριση!

O Greek Freak έπαιξε 41 λεπτά έχοντας 31 πόντους (13/21δ., 0/2τρ., 5/8β.), 14 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και κανένα λάθος, ενώ οι Μίντλετον και Μπρόγκντον ακολούθησαν με 16 πόντους.

Για τους Σέλτικς, ξεχώρισε ο Τέιτουμ με 22 πόντους, αλλά και ο Ρόζιερ με 18 πόντους, με τον Μπράουν να σημειώνει 14 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=3le_u1wwLPg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ