Οι Τίμπεργουλβς απέβαλαν τον Γκομπέρ για τον αγώνα play-in με τους Λέικερς

Οι Τίμπεργουλβς απέβαλαν τον Γκομπέρ για τον αγώνα play-in με τους Λέικερς

Μετά τον χαμό με τον Ρούντι Γκομπέρ και τον Κάιλ Άντερσον, ο Γάλλος σέντερ τιμωρήθηκε από τους Τίμπεργουλβς

Ο σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ρούντι Γκoμπέρ, αποβλήθηκε για τον αγώνα play-in της Τρίτης με τους Λος Άντζελες Λέικερς, αφού γρονθοκόπησε τον συμπαίκτη του, Κάιλ Άντερσον στο στήθος, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής με τους Νιού Ορλίνς Πέλικανς, όπως ανακοίνωσε η ομάδα. Ο Γάλλος θα χάσει έναν αγώνα και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο για το play-in tournament, αν χρειαστεί.

Ο Γκομπέρ αποχώρησε από το παιχνίδι της Κυριακής μετά τον καυγά που προέκυψε κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ στο πρώτο ημίχρονο της νίκης της με 113-108 επί των Νιου Ορλεανς Πέλικανς.

«Τα συναισθήματα με ώθησαν στα άκρα σήμερα», ήταν η ανάρτηση του Γκομπέρ στο Twitter το βράδυ της Κυριακής, στην οποία πρόσθετε: «Δεν έπρεπε να είχα αντιδράσει με τον τρόπο που έκανα ανεξάρτητα από το τι ειπώθηκε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς, τον οργανισμό και ιδιαίτερα από τον Κάιλ, ο οποίος είναι κάποιος που πραγματικά αγαπώ και σέβομαι ως συμπαίκτη».

Οι Τίμπεργουλβς τερμάτισαν στην όγδοη θέση της Δύσης και θα αγωνιστούν με τους Λος Άντζελες Λέικερς, για την πρόκριση στον πρώτο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ, όπου περιμένουν οι Μέμφις Γκρίζλις.

Εάν οι Τίμπεργουλβς χάσουν από τους Λέικερς, θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα play-in Πέλικανς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, με τον νικητή να αναμετράται με τους Ντένβερ Νάγκετς στον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Ο 30χρονος έχει αναδειχθεί τρεις φορές αμυντικός της χρονιάς στο ΝΒΑ, ενώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει μέσο όρο 13,4 πόντους, 11,6 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 70 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ